NBA

Ο Κάρι θέλει να σουτάρει 22 τρίποντα κόντρα στους Κλίπερς

Golden State Warriors guard Stephen Curry reacts after scoring a 3-point basket during the second half of an NBA basketball game against the Sacramento Kings, Saturday, Jan. 5, 2019, in Sacramento, Calif. The Warriors won 127-123. (AP Photo/Rich Pedroncelli)
AP Photo/Rich Pedroncelli AP PHOTO/RICH PEDRONCELLI

Ο Στέφεν Κάρι είπε σε εκδήλωση ότι έχει βάλει στόχο να σουτάρει 22 τρίποντα στο πρώτο παιχνίδι της νέας σεζόν με τους Λ.Α. Κλίπερς (VIDEO)!

Το πρώτο παιχνίδι των Γουόριορς στην κανονική περίοδο του ΝΒΑ με τους Κλίπερς θα έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον. Όχι μόνο επειδή θα είναι η πρώτη αναμέτρηση των "πολεμιστών" με την ομάδα του Λ.Α. μετά την απόκτηση των Λέοναρντ, Τζορτζ, αλλά και για μία δήλωση που έκανε την Τετάρτη (18/9) ο Στέφεν Κάρι.

Ο σούπερ σταρ του Γκόλντεν Στέιτ είπε στο πλαίσιο εκδήλωσης στο Σαν Φρανσίσκο ότι ο στόχος του στην πρεμιέρα της 24ης Οκτωβρίου είναι να σουτάρει 22 τρίποντα. " Ελπίζω να βάλω πολλά από αυτά", πρόσθεσε ο Κάρι, ο οποίος έχει ατομικό ρεκόρ 13 εύστοχα σουτ πίσω από τη γραμμή του τρίποντου στο ΝΒΑ.

Για την ιστορία, το ρεκόρ προσπαθειών στο ΝΒΑ από έναν παίκτη είναι 24 και το κατέχει ο Κλέι Τόμπσον. Όσον αφορά στο ρεκόρ του ΝΒΑ για εύστοχα τρίποντα, είναι 14 και ανήκει και αυτό στον Κλέι Τόμπσον από τον Οκτώβριο του 2018.

Photo credits: AP Photo/Rich Pedroncelli

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ