NBA

Ο Κάρι ξεκουραζόταν και οι Λέικερς έκαναν... πάρτι

Ο Κάρι ξεκουραζόταν και οι Λέικερς έκαναν... πάρτι
AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Ο Στεφ Κάρι δεν αγωνίστηκε στο ματς των Γουόριορς με τους Λέικερς, βλέποντας την ομάδα του να υποτάσσεται στην παρέα του Λεμπρόν Τζέιμς (126-93). Πληθωρικό ντεμπούτο ο Ντέιβις.

Ο σταρ των Γουόριορς έλαμψε διά της... απουσίας του, δείχνοντας πόσο κομβική μονάδα θα είναι φέτος στο Γκόλντεν Στέιτ, την ώρα που οι Λέικερς έκαναν τις πρώτες συστάσεις της επιθετικής τους πολυφωνίας μετά και την επάνοδο του Άντονι Ντέιβις.

Ο τελευταίος είχε μία εντυπωσιακή αλλά και ουσιαστική πρεμιέρα με 8 πόντους, 10 ριμπάουντ και 8 ασίστ, ενώ χάρισε και μία σπουδαία "διπλή" φάση στις δύο άκρες του παρκέ, αρχικα με δυναμικό κάρφωμα και έπειτα με μία επιβλητική τάπα.

Οι "Λιμνάνθρωποι" είχαν οδηγό φυσικά τον Λεμπρόν Τζέιμς, ο οποίος τελείωσε το ματς με double-double (18 πόντους, 11 ασίστ), έχοντας παράλληλα 4 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο. Ο Μπράντλεϊ προσέθεσε ακόμη 18 πόντους, ο Κουκ 16, ενώ ο Χάουαρντ είχε 13 πόντους και 7 ριμπάουντ. Συμμετοχή στο ματς είχε και ο Κώστας Αντετοκούνμπο, ο οποίος πρόλαβε σε 7'46'' να κατεβάσει 4 ριμπάουντ και να μοιράσει 2 ασίστ.

Η διαφορά στο σκορ πάντως μπορεί να εξηγηθεί και από τη διαφορά στις ασίστ. Οι Λέικερς μοίρασαν 33 τελικές πάσες, την ώρα που οι Γουόριορς είχαν μόλις... 10 σε όλο το ματς!

Photo Credits: AP Photo/Mark J. Terrill

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ