ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Καϊρί Ίρβινγκ ζήτησε συγγνώμη για την θεωρία της "επίπεδης γης"

Ο Καϊρί Ίρβινγκ ζήτησε συγγνώμη για την θεωρία της "επίπεδης γης"

Ο Καϊρί Ίρβινγκ απολογήθηκε για την θεωρία που ξεστόμισε πριν από 18 μήνες, ότι η γη είναι επίπεδη και όχι στρογγυλή. Διαβάστε πως δικαιολογήθηκε (VIDEO).

Έπειτα από 18 μήνες μετά την ατάκα που ξεστόμισε περί " επίπεδης γης", ο Καϊρί Ίρβινγκ ζήτησε συγνώμη. Ο πόιντ γκαρντ των Μπόστον Σέλτικς έδωσε το "παρών" σε ένα συνέδριο του Forbes στην Βοστώνη και όταν ρωτήθηκε για πολλοστή φορά για την θεωρία που ξεστόμισε τον Ιανουάριο του 2017, ότι δηλαδή η γη είναι επίπεδη και όχι στρογγυλή, αποφάσισε να απολογηθεί.

" Εκείνη την περίοδο ασχολιόμουν πολύ με τις θεωρίες συνωμοσίας και συνειδητοποίησα την επίδραση που έχει η δύναμη της φωνής σου. Ακόμα κι αν πιστεύεις τέτοια πράγματα, δεν μπορείς να τα λες προς τα έξω. Αυτά είναι για συνομιλίες με οικεία πρόσωπα, επειδή η αντίληψη των άλλων μπορεί να αλλάξει. Είμαι πραγματικά έξυπνος. Δεν το είπα απλά για να το πω", τόνισε αρχικά ο Ίρβινγκ.

" Εκείνη την εποχή δεν συνειδητοποίησα τον αντίκτυπο που είχε. Ήθελα να βγάλω μία θεωρία συνωμοσίας και λυπάμαι για αυτό. Απολογούμαι σε όλους τους καθηγητές φυσικής, όλους όσοι ήρθαν και μου είπαν: «μάλλον θα πρέπει να επαναλάβω όλες τις σπουδές μου. Λυπάμαι, ζητώ συγγνώμη", κατέληξε ο γκαρντ των "κελτών". Ξεκάθαρα, πάντως, δεν παραδέχτηκε ποτέ ότι η γη είναι στρογγυλή. Όσες φορές κι αν ζήτησε συγγνώμη...

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης του γκαρντ των Σέλτικς:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ