ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Καγουάι Λέοναρντ ήταν ο κορυφαίος "free agent" του ΝΒΑ. Δεν είναι πια

Toronto Raptors' Kawhi Leonard moves the ball against the Orlando Magic during the first half of an NBA basketball game, Tuesday, Nov. 20, 2018, in Orlando, Fla. (AP Photo/John Raoux)
AP Photo/John Raoux AP PHOTO/JOHN RAOUX

Λίγους μήνες πριν πάρει νέο maximum συμβόλαιo, ο Καγουάι Λέοναρντ έδωσε τα χέρια με εταιρεία που θα τον κάνει το πρόσωπο της προσπάθειάς της για να καθιερωθεί στο ΝΒΑ.

Επιχειρηματικά, ήταν το πιο "καυτό" όνομα του ΝΒΑ. Ήταν και "free agent". Ο Καγουάι Λέοναρντ είδε τη συμφωνία του με την Jordan Brand να ολοκληρώνεται, την εταιρεία να μην του προσφέρει το συμβόλαιο που ζητούσε, οι εκπρόσωποί του βγήκαν στην αγορά και από το απόγευμα της Τετάρτης (28/11) έχει πλέον νέο χορηγό. Ο superstar των Ράπτορς έδωσε τα χέρια με την New Balance για πολυετές συμβόλαιο, το οποίο θα τον κάνει το πρόσωπο της εταιρείας στην προσπάθεια που κάνει για να μπει δυναμικά στην κορυφαία μπασκετική λίγκα του πλανήτη.

Ο Λέοναρντ (που έχει φέτος 24.3 πόντους με 51.6% στα δίποντα, 33.3% στα τρίποντα, 82.9% στις βολές, 8.6 ριμπάουντ, 3.1 ασίστ και 1.8 κλεψίματα ανά 33.6 λεπτά συμμετοχής σε 16 αγώνες, λέγεται πως θα εισπράττει ένα ποσό αρκετά κάτω από τα δέκα εκατομμύρια δολάρια ετησίως, ωστόσο ξέρει πως όλα θα αλλάξουν την 1η Ιουλίου του 2019, καθώς τότε θα είναι unrestricted free agent και θα μπορεί να μετακομίσει σε όποια ομάδα θέλει, πιθανότατα με το maximum των αποδοχών. Μετά απ' όσα έγιναν πέρυσι στους Σαν Αντόνιο Σπερς, ο Καγουάι χαμογελά ξανά...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ