NBA

Ο Ιρβινγκ θα φορέσει παπούτσια εμπνευσμένα από τον Μπομπ Σφουγγαράκη!

Ο Ιρβινγκ θα φορέσει παπούτσια εμπνευσμένα από τον Μπομπ Σφουγγαράκη!
AP Photo/Matt Slocum AP PHOTO/MATT SLOCUM

Ο Καϊρί Ιρβινγκ έπεισε τη Nike και το Nickelodeon να συνεργαστούν για την δημιουργία σειράς παπουτσιών που θα είναι εμπνευσμένα από την σειρά "Μπομπ Σφουγγαράκης"!

Ο Καϊρί Ίρβινγκ είναι τόσο μεγάλος θαυμαστής του Μπομπ Σφουγγαράκη, που έπεισε τη Nike και το Nickelodeon να συνεργαστούν, ώστε να δημιουργήσουν μία σειρά παπουτσιών εμπνευσμένη από τη συγκεκριμένη τηλεοπτική σειρά! Την αποκάλυψη έκανε ο νέος σούπερ σταρ των Νετς σε συνέντευξη που παραχώρησε στο GQ.com, όπου μίλησε ακόμα και για τις θέσεις που θα έπαιζαν οι ήρωες της σειράς, εάν ήταν μπασκετμπολίστες!

" Ο Καλαμάρης είναι σούτινγκ γκαρντ. Είναι ο πιο εγωιστής όλων. Σουτάρει και δεν τον ενδιαφέρει τι συμβαίνει. Ο Μπομπ Σφουγγαράκης δεν έχει θέση. Μπορεί να παίξει στο 3-4, να πάει στο 1. Ο κύριος Καβούρης είναι σαν πάουερ φόργουορντ. Είναι δυνατός της παρέας. Είναι σαν τον Τσαρλς Όουκλι", είπε ο Ιρβινγκ, ο οποίος άφησε πίσω του την Βοστώνη αυτό το καλοκαίρι, για να υπογράψει πολυετές συμβόλαιο στο Μπρούκλιν μαζί με τον Κέβιν Ντουράντ.

Photo credits: AP Photo/Matt Slocum

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ