ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Ίρβινγκ πέταξε την μπάλα στην εξέδρα επειδή ο Μάρεϊ δεν τήρησε το fair play

Ο Ίρβινγκ πέταξε την μπάλα στην εξέδρα επειδή ο Μάρεϊ δεν τήρησε το fair play

Ο Κάιρι Ίρβινγκ εκνευρίστηκε επειδή ο Τζαμάλ Μάρεϊ δεν τήρησε έναν άγραφο κανόνα του ΝΒΑ και πέταξε την μπάλα στην εξέδρα!

Οι Νάγκετς κέρδισαν με 115-107 τους Σέλτικς , με τον Τζαμάλ Μάρεϊ να έχει βραδιά καριέρας, σταματώντας στους 48 πόντους. Όπως φαίνεται ωστόσο έγινε λίγο άπληστος στο κυνήγι της πρώτης του 50αρας στο ΝΒΑ, κάτι που εκνεύρισε τους παίκτες των Σέλτικς.

Με το παιχνίδι να έχει κριθεί, ο Καναδός γκαρντ προσπάθησε δύο φορές να σκοράρει για να σπάσει το φράγμα των 50 πόντων. Αφού λοιπόν αστόχησε αρχικά σε λέι-απ, στην συνέχεια αποφάσισε να παραβεί έναν άγραφο νόμο του ΝΒΑ: Με την ομάδα του να έχει "καθαρίσει" τη νίκη, επέλεξε να σουτάρει αντί να ντριμπλάρει μέχρι να τελειώσει ο χρόνος. Και αυτό εκνεύρισε αφάνταστα τους Σέλτικς, με πρώτο τον Καϊρί Ίρβινγκ.

Με τους διαιτητές να έχουν ήδη φροντίσει να... σβήσουν την φωτιά τρέχοντας μπροστά από τον Μάρεϊ την στιγμή που έφυγε η μπάλα από τα χέρια του (!) για να προλάβουν το... λιντσάρισμα, ο Ίρβινγκ πήρε την μπάλα και την πέταξε στην εξέδρα. Δεν έδωσε έτσι την ευκαιρία στον Μάρεϊ να κρατήσει την μπάλα του αγώνα, όπως είναι το... έθιμο στο ΝΒΑ μετά από μία σπουδαία εμφάνιση.

" Συγχαρητήρια για την εμφάνισή του. Ήταν η μεγαλύτερη απειλή για την άμυνά μας και μας έκανε να πληρώσουμε τα λάθη μας, βάζοντας δύσκολα σουτ. Η μπάλα όμως άξιζε να πάει στο κοινό έπειτα από μία μα...κισμενη κίνηση σαν αυτή" δήλωσε ο Ίρβινγκ μετά τον αγώνα, εξηγώντας γιατί προέβη σε αυτή την ενέργεια.

Δείτε το σχετικό VIDEO:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ