NBA

Ο Ίρβινγκ "πάγωσε" τους Πέισερς στο τέλος

Ο Ίρβινγκ "πάγωσε" τους Πέισερς στο τέλος
AP Photo/Winslow Townson AP PHOTO/WINSLOW TOWNSON

Με τον Καϊρί Ίρβινγκ να ευστοχεί σε λέι-απ με 5 δέκατα του δευτερολέπτου να μένουν για το φινάλε, οι Σέλτικς επιβλήθηκαν με 114-112 των Πέισερς.

Οι Σέλτικς και οι Πέισερς είναι πολύ πιθανό να συναντηθούν στον πρώτο γύρο των playoffs. Αν κρίνει κανείς από ότι έγινε στον τελευταίο μεταξύ τους αγώνα, η σειρά θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον! Οι δύο ομάδες τα έδωσαν για ακόμα μία φορά... όλα σε μεταξύ τους παιχνίδι, με την Βοστώνη να παίρνει στο φινάλε τη νίκη χάρη σε λέι-απ του Καϊρί Ίρβινγκ με 5 δέκατα του δευτερολέπτου να μένουν για το φινάλε.

Κάπως έτσι, η τέταρτη περίοδος εξελίχθηκε σε... αίμα κι άμμος. Οι δύο ομάδες δεν άφηναν η μία την άλλη να ξεφύγει στο σκορ, με τον Ίρβινγκ να λύνει τον γόρδιο δεσμό στο φινάλε και να δίνει τη νίκη στους Σέλτικς. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, οι Σέλτικς ισοβαθμούν πλέον με τους Πέισερς με ρεκόρ 45-31 και να ανέβηκαν στην 4η θέση της Ανατολής επειδή υπερτερούν στην ισοβαθμία.

Ο Ίρβινγκ με 30 πόντους ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Αλ Χόρφορντ να προσθέτει 19 πόντους και τον Τζέιλεν Μπράουντ 16 πόντους.

Για τους Πέισερς, ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς είχε 27 πόντους, ο Θαντέους Γιανγκ 18 πόντους και ο Μάιλς Τέρνερ 15 πόντους και 11 ριμπάουντ.

ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ: Τέιτουμ 11, Μπέινς 13 (13 ριμπάουντ), Χόρφορντ 19 (7 ριμπάουντ), Ίρβινγκ 30, Σμαρτ 6 (6 ασίστ), Μόρις 7, Χέιγουορντ 11, Ροζίερ 1, Μπράουν 16

ΙΝΤΙΑΝΑ ΠΕΪΣΕΡΣ: Γιανγκ 18 (9 ριμπάουντ), Μπογκντάνοβιτς 27, Τέρνερ 15 (11 ριμπάουντ), Κόλισον 12, Μάθιους 4, Σαμπόνις 11 (8 ριμπάουντ), Λιφ 12, ΜακΝτέρμοτ 4, Τζόζεφ 2, Έβανς 7

Δείτε εδώ την κατάταξη σε όλους τους ομίλους του ΝΒΑ

AP Photo/Winslow Townson

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ