NBA

Ο Ιγκουοντάλα θα αλλάξει σίγουρα ομάδα, απλώς δεν ξέρει ακόμη τον προορισμό του

Golden State Warriors guard Andre Iguodala holds the ball during the first half of Game 3 of the NBA basketball playoffs Western Conference finals against the Portland Trail Blazers, Saturday, May 18, 2019, in Portland, Ore. (AP Photo/Ted S. Warren)
Golden State Warriors guard Andre Iguodala holds the ball during the first half of Game 3 of the NBA basketball playoffs Western Conference finals against the Portland Trail Blazers, Saturday, May 18, 2019, in Portland, Ore. (AP Photo/Ted S. Warren) AP

Υπομονετικά περιμένει για να μάθειο τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ο Αντρέ Ιγκουοντάλα, που δεν υπολογίζεται από τους Γκρίζλις αλλά ξέρει ότι η ομάδα του Μέμφις θα τον ανταλλάξει.

Αν υπάρχει ένας παίκτης στο ΝΒΑ που γνωρίζει ότι το αργότερο έως τις 22:00 (ώρα Ελλάδας) της 6ης Φεβρουαρίου θα έχει αλλάξει ομάδα, αυτός είναι ο Αντρέ Ιγκουοντάλα. Ο 36χρονος περιφερειακός ανήκει στους Γκρίζλις, δεν βρίσκεται όμως στα πλάνα τους, δεν έχει παίξει φέτος με τη φανέλα τους και ουσιαστικά περιμένει να μάθει τον επόμενο προορισμό της καριέρας του.

" Θα τον ανταλλάξουμε. Τέλος. Έχουμε προχωρήσει ήδη αρκετά σε διάφορα deals με περισσότερες από μία ομάδες, για να μπορούμε να το πούμε αυτό με σιγουριά" δήλωσε παράγοντας της ομάδας του Μέμφις στην Bleacher Report και τον Έρικ Πίνκους, με αποτέλεσμα να ξεκαθαρίζεται για ακόμα μία φορά πως οι Γκρίζλις δεν θα αποδεσμεύσουν τον Ιγκουοντάλα καθώς αντιλαμβάνονται πως έχει αξία για ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό.

Στη 16η σεζόν της επαγγελματικής του καριέρας, ο Ιγκουοντάλα έχει παίξει στους Σίξερς, τους Νάγγετς και τους Γουόριορς, δεν έχει συμμετοχή με τους Γκρίζλις και γνωρίζει ότι αυτή τη στιγμή ενδιαφέρονται για τις υπηρεσίες του τουλάχιστον τρεις ομάδες: οι Λέικερς, οι Κλίπερς και οι Μάβερικς. Το συμβόλαιό του εκπνέει στο τέλος της περιόδου, οπότε δεν θα βαρύνει ιδιαίτερα κάποιο μισθολόγιο, αν και φαίνεται πως μαζί με τον Ιγκουοντάλα οι ενδιαφερόμενοι θέλουν να "τσιμπήσουν" και το draft pick δεύτερου γύρου που πήραν οι Γκρίζλις από τους Γουόριορς για το 2020.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ