NBA

Ο ιδιοκτήτης των Χιούστον Ρόκετς έκανε πλάκα με τον Ντόναλντ Τραμπ για την Κίνα

Tilman Fertitta, chairman and CEO of Landry's Inc., speaks during a meeting with restaurant industry executives about the coronavirus response, in the State Dining Room of the White House, Monday, May 18, 2020, in Washington. (AP Photo/Evan Vucci)
Tilman Fertitta, chairman and CEO of Landry's Inc., speaks during a meeting with restaurant industry executives about the coronavirus response, in the State Dining Room of the White House, Monday, May 18, 2020, in Washington. (AP Photo/Evan Vucci) AP PHOTO/EVAN VUCCI

Ο ιδιοκτήτης των Χιούστον Ρόκετς συμμετείχε σε σύσκεψη υπό τον Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο, όπου έκανε... πλάκα με τον Πλανητάρχη για το tweet του Ντάριλ Μόρεϊ που έφερε τη ρήξη στις σχέσεις του ΝΒΑ με την Κίνα.

Οι ΗΠΑ αρχίζουν σταδιακά να επιστρέφουν σε κανονικούς ρυθμούς ζωής, με τον Ντόναλντ Τραμπ να πραγματοποιεί στη διάρκεια της Δευτέρα 18 Μαΐου σύσκεψη με ιδιοκτήτες εστιατορίων με θέμα την ημερομηνία ανοίγματός τους. Μεταξύ αυτών που έδωσαν το "παρών" ήταν κι ο ιδιοκτήτης των Χιούστον Ρόκετς, ως ένας από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες στον χώρο της εστίασης.

Δεδομένης μάλιστας της πολιτικής του Πλανητάρχη να επιτίθεται κατά της Κίνας, την οποία κατηγορεί για την έξαρση της πανδημίας του κορονοϊού, ο Τίλμαν Φερτίτα πήρε την... πάσα για να κάνει πλάκα. Κι αυτό γιατί οι σχέσεις του ΝΒΑ με την Κίνα βρίσκονται σε ρήξη, μετά από ένα tweet του GM της ομάδας του, Ντάριλ Μόρεϊ. Στη διάρκεια της συζήτησης λοιπόν, παρενέβη και είπε γελώντας στον Ντόναλντ Τραμπ πως " είναι κάπως αστείο που μιλήσατε για την Κίνα. Θα έπρεπε να είχα καταλάβει ότι θα ήταν μια κακή χρονιά για εκείνη, όταν ο GM μου έκανε το tweet "ελευθερία στο Χονγκ Κονγκ". Έτσι ξεκίνησε η χρονιά για μένα στην Κίνα, ακόμη προσπαθώ να το διαχειριστώ".

AP Photo/Evan Vucci

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ