NBA

Ο ιδιοκτήτης των Μπακς εξήγησε γιατί ο Αντετοκούνμπο θα μείνει στο Μιλγουόκι

Milwaukee Bucks owner Marc Lasry talks at a news conference before an NBA basketball game against the Indiana Pacers Wednesday, April 13, 2016, in Milwaukee. (AP Photo/Morry Gash)
Milwaukee Bucks owner Marc Lasry talks at a news conference before an NBA basketball game against the Indiana Pacers Wednesday, April 13, 2016, in Milwaukee. (AP Photo/Morry Gash) AP

Ο Μαρκ Λάσρι εξήγησε τι ενδιαφέρει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο περισσότερο από τα χρήματα και δήλωσε σχεδόν σίγουρος πως ο Greek Freak να μείνει για πολλά χρόνια στους Μιλγούοκι Μπακς.

Πολλά κείμενα πετάχθηκαν στο καλάθι των αχρήστων τα ξημερώματα της Τετάρτης (9/9). Κείμενα που ανέλυαν γιατί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα φύγει από το Μιλγουόκι, ποιοι είναι οι πιθανοί προορισμοί του και ιστορίες που πρόλαβε ο ίδιος ο Greek Freak με τις δηλώσεις αμέσως μετά από τον αποκλεισμό των Μπακς από τους Χιτ.

" Ελπίζω πως θα μάθουμε από τη φετινή σεζόν και θα βελτιωθούμε ως ομάδα, θα γυρίσουμε την επόμενη σεζόν για να χτίσουμε κουλτούρα νικητή στο Μιλγουόκι και θα διεκδικούμε πρωταθλήματα τα επόμενα πολλά χρόνια" ήταν το σχόλιο του Greek Freak που ήθελε να προλάβει καταστάσεις και να... ταπώσει τους σεναριογράφους, πριν εξηγήσει πως: " Απόψε ένιωθα χαμένος, για να είμαι ειλικρινής. Αν ήταν στο χέρι μου, θα έπαιζα και με ένα πόδι, δεν με ενδιαφέρει καν. Αυτό που μένει όμως είναι ότι έχουμε ανθρώπους στην ομάδα που σε προστατεύουν. Κι αυτό είναι καλό. Έχουμε δει στο παρελθόν να μπαίνει το καλό μιας ομάδας πάνω από την υγεία ενός παίκτη. Αγαπώ την ομάδα μου και εκτιμώ ότι με προστάτευσε. Ήθελα να παίξω, το ξέρετε ότι ήθελα να παίξω, ο προπονητής μου ήξερε ότι ήθελα να παίξω, αλλά η ομάδα έβαλε την υγεία μου πάνω από το παιχνίδι κι αυτό είναι σπουδαίο για εμένα" .

Αρκετές ώρες μετά, ο εκ των ιδιοκτητών των Μπακς, Μαρκ Λάσρι, έδωσε στον δημοσιογράφο Ντέιβ Μπριγκς τη δική του εξήγηση για το μέλλον του οσονούπω back-to-back MVP του ΝΒΑ: " Δεν νομίζω πως θα φύγει από το Μιλγουόκι. Από την πλευρά μας έχουμε κάνει τα πάντα ώστε να τον βοηθήσουμε να νιώσει άνετα και να πιστέψει ότι προχωράμε με τον σωστό τρόπο. Σε εμάς θα πάρει 80 εκατομμύρια δολάρια περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη ομάδα, όμως το κίνητρο του Γιάννη δεν είναι τα χρήματα. Το κίνητρό του είναι να αισθάνεται άνετα με τους ανθρώπους γύρω του και αυτό συμβαίνει με την ιδιοκτησία, με την ομάδα, με τον προπονητή. Οι πιθανότητες να μείνει είναι πολλές".

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ