NBA

Ο Γουίλιαμσον προειδοποιεί: "Θα δείτε να κάνω πράγματα που δεν έκανα πριν την διακοπή"

New Orleans Pelicans' Zion Williamson (1) smiles during the team's NBA summer league basketball game against the New York Knicks on Friday, July 5, 2019, in Las Vegas. (AP Photo/Steve Marcus)
AP Photo/Steve Marcus AP PHOTO/STEVE MARCUS

Ο Ζάιον Γουίλιαμσον δήλωσε ότι στο διάστημα της καραντίνας δούλεψε πολύ στα βασικά, προαναγγέλοντας ότι στην επανέναρξη της σεζόν θα σουτάρει πλέον και από την περιφέρεια.

Ο Ζάιον Γουίλιαμσον είναι έτοιμος να παρασύρει τα πάντα στο διάβα του. Με την επανέναρξη της σεζόν να έχει οριστεί για τις 30 Ιουλίου, το Νο1 του NBA Draft 2019 φαίνεται ότι σκοπεύει να δείξει μία άλλη πλευρά του παιχνιδιού του.

Ο σταρ των Πέλικανς παραχώρησε συνέντευξη με αφορμή την επανεκκίνηση της σεζόν και όταν ρωτήθηκε τι έκανε στην καραντίνα ξεκαθάρισε ότι δούλεψε σκληρά: " Αισθάνθηκα σαν να είμαι 5 χρονών. Επέστρεψα στα βασικά, προσπάθησα να βελτιώσω το σώμα μου, επέστρεψα στα βασικά και ξεκίνησα από την αρχή. Έμαθα πολλά".

Ο Γουίλιαμσον δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες στην συνέχεια, λέγοντας απλώς πως " νομίζω ότι θα δείτε να κάνω πράγματα που δεν έκανα πριν την διακοπή".

Κι αν ο Γουίλιαμσον δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες, ο προπονητής των Πέλικανς, Άλβιν Τζέντρι, ήταν λίγο πιο ομιλητικός, λέγοντας σχετικά: " Μαζί με τον πατριό του έκαναν σπουδαία δουλειά, δουλεύοντας κάθε μέρα. Είναι σε εξαιρετική φυσική κατάσταση, ενώ βελτιώθηκε πάρα πολύ στο σουτ του. Αν και δεν ήμασταν μαζί βελτιώθηκε πολύ στο παιχνίδι του".

Την φετινή σεζόν ο Γουίλιαμσον είχε την στιγμή της διακοπής 23.6 πόντους, 6.8 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ μέσο όρο σε 29 λεπτά συμμετοχής.

AP Photo/Steve Marcus

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ