NBA

Ο Γιάννης, η ελληνική ραπ και η... βαθμολογία του στο κάρφωμα στον Λούερ!

Ο Γιάννης, η ελληνική ραπ και η... βαθμολογία του στο κάρφωμα στον Λούερ!

Μέχρι και για την ελληνική ραπ μίλησε ο κεφάτος Γιάννης Αντετοκούνμπο, που κλήθηκε μάλιστα να βαθμολογήσει και το κάρφωμα που έκανε στον Τζον Λούερ!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπορεί να έπαιξε σχετικά λίγο λόγω φάουλ και του... περίπατου που έκαναν οι Μπακς κόντρα στους Πίστονς , είχε όμως κέφια μετά το τέλος του αγώνα. Ο 24χρονος φόργουορντ εξήρε την προσφορά του Μπρουκ Λόπεζ, τόνισε ότι δεν θα αρχίσει ο ίδιος να σουταρει τρίποντα από τα δέκα μέτρα, μίλησε για το All-Star Game, ακόμα και για την ελληνική ραπ μουσική! Δεν παρέλειψε, δε, να βαθμολογήσει (χαμηλά) και το κάρφωμα της βραδιάς , στον Τζον Λούερ!

" Θα το κατέτασσα χαμηλά. Έχω κάνει καλύτερα καρφώματα. Τα κρίνω ανάλογα με το επίπεδο δυσκολίας τους, το σημείο απ' όπου έκανα το άλμα και το ποιος είναι μπροστά μου. Εάν ήταν ο Ντράμοντ μπροστά μου ή ο Μπλέικ (Γκρίφιν), θα το κατέτασσα ψηλά, αλλά ήταν ο Λούερ...", είπε για την περίφημη φάση ο Αντετοκούνμπο, που είπε για το ματς ότι " είναι διασκεδαστικό να έχουμε βραδιές σαν αυτήν. Όλοι μπορούν να συνεισφέρουν, όλοι βγάζουν ενέργεια, όλοι παίζουν σκληρά, ακόμα και οι παίκτες που δεν είχαν συμμετοχή στα προηγούμενα παιχνίδια".

Για τη νέα εξαιρετική εμφάνιση του Μπρουκ Λόπεζ, ο οποίος έγινε ο πρώτος σέντερ στην ιστορία του ΝΒΑ που έβαλε 7 τρίποντα σε διαδοχικά παιχνίδια, ο Γιάννης είπε: " Θέλω να συνεχίσει να σουτάρει τρίποντα. Κάποια θα τα χάσει, αλλά θα βάλει πολλά. Βοηθάει την ομάδα και εμένα προσωπικά, αφού ανοίγει την ρακέτα. Σήμερα έβγαζε έξω τον Ντράμοντ". Ο ίδιος, πάντως, δεν έχει καμία πρόθεση να παίξει το ρόλο του Λόπεζ κάποια μέρα.

" Εμένα δεν με ενδιαφέρει να σουτάρω από τα 10 μέτρα. Με ενδιαφέρει να κάνω το ελεύθερο σουτ και από τη στιγμή που μπαίνουν τελευταία, είμαι χαρούμενος και θα αρκεστώ σε αυτό", τόνισε ο "Greek Freak", που διαφήμισε στο πλαίσιο των δηλώσεων του έναν Έλληνα ράπερ (και φίλο του), τον "Light", ενώ μίλησε ακόμα για το All-Star Game... " Θα ήθελα να είχαμε πέντε all-stars στην πεντάδα, αλλά ξέρω ότι δεν πρόκειται να συμβεί. Νομίζω ότι θα έπρεπε να έχουμε τουλάχιστον τρεις παίκτες στο All-Star Game", υπογράμμισε ο 24χρονος φόργουορντ.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ