NBA

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατέκτησε την κορυφή του Shaqtin' a Fool!

Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo, of Greece, stands on the court during a break in the action against the Charlotte Hornets in the second half of an NBA basketball game in Charlotte, N.C., Monday, Nov. 26, 2018. Charlotte won 110-107. (AP Photo/Nell Redmond)
AP Photo/Nell Redmond AP PHOTO/NELL REDMOND

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατέκτησε με... περίπατο την πρώτη θέση στο τελευταίο Shaqtin' a Fool λόγω της πάσας που έκανε και βρήκε στο πρόσωπο τον Τζέιμς Χάρντεν!

Ακόμα μία κορυφή για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο ΝΒΑ, έστω και για... χιουμοριστικούς λόγους. Η πάσα του Γιάννη Αντετοκούνμπο που βρήκε στο πρόσωπο τον Τζέιμς Χάρντεν ήταν αρκετή για να του χαρίσει την πρώτη θέση στο τελευταίο Shaqtin' a Fool και μάλιστα με... περίπατο!

Συγκεκριμένα, την πάσα του Γιάννη ψήφισε ως πιο αστεία φάση της εβδομάδας το 56% των ψηφοφόρων, με τον Κλέι Τόμπσον να ακολουθεί με 32%, τον Κέλι Ούμπρε με 7% και τον Ντάρεν Κόλισον με 6%.

Δείτε το απολαυστικό VIDEO με εκφωνητή τον Σακίλ Ο'Νιλ, καθώς και ακούστε τα γέλια των υπολοίπων (Τσαρλς Μπάρκλεϊ, Κένι Σμιθ, Έρνι Τζόνσον) όταν είδαν την φάση:

AP Photo/Nell Redmond

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ