NBA

Ο Φρανκ Βόγκελ έδωσε τα πιο σπουδαία νέα στους οπαδούς τους Λέικερς

Injured Los Angeles Lakers center DeMarcus Cousins (15) in the second half overtime of an NBA basketball game Wednesday, Feb. 12, 2020, in Denver. The Lakers won 120-116 in overtime. (AP Photo/David Zalubowski)
Injured Los Angeles Lakers center DeMarcus Cousins (15) in the second half overtime of an NBA basketball game Wednesday, Feb. 12, 2020, in Denver. The Lakers won 120-116 in overtime. (AP Photo/David Zalubowski) AP

Πολύ πιθανό είναι να δούμε τον ΝτεΜάρκους Κάζινς να ενισχύει τους Λέικερς στα playoffs του ΝΒΑ, σύμφωνα με τον head coach της ομάδας του Λος Άντζελες, Φρανκ Βόγκελ.

Όταν το περασμένο καλοκαίρι οι Λέικερς έβαλαν στο δυναμικό τους τον ΝτεΜάρκους Κάζινς, ήθελαν να στηριχθούν πάνω του και να βάλουν τον Άντονι Ντέιβις στη θέση του πάουερ φόργουορντ. Ο τραυματισμός του όμως στη διάρκεια του Αυγούστου γκρέμισε το πλάνο του Φρανκ Βόγκελ, που στη διάρκεια της χθεσινής media day στο Σικάγο έδωσε την είδηση που ενθουσίασε τους οπαδούς της ομάδας του Λος Άντζελες.

" Είναι σε καλό δρόμο για να γυρίσει υγιής στα playoffs. Θα πρέπει να δούμε σε τι κατάσταση θα είναι από θέμα ρυθμού και φυσικής κατάστασης και timing, θα πρέπει να δούμε αρκετά πράγματα όμως υπάρχουν πολλές πιθανότητες να τον δούμε ξανά τη φετινή σεζόν" ήταν τα λόγια τον Βόγκελ, που ξέρει ότι με τον Κάζινς στο ρόστερ η ομάδα του θα έχει ακόμη καλύτερες πιθανότητες για να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου.

Στα 29 του, ο Κάζινς έχει ταλαιπωρηθεί την τελευταία τριετία από πολύ σοβαρούς τραυματισμούς στον αχίλλειο τένοντα και τον χιαστό, πέρυσι όμως έπαιξε με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και σε ένα ρόστερ με τους Κάρι, Τόμπσον, Ντουράντ, Γκριν είχε 16.3 πόντους, 8.2 ριμπάουντ, 3.6 ασίστ, 1.3 κλεψίματα και 1.5 μπλοκ ανά αγώνα.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ