NBA

Ο Εμπίντ έριξε κατά λάθος αγκωνιά στο πρόσωπο στον Άλεν και τον έστειλε στο παρκέ

Ο Εμπίντ έριξε κατά λάθος αγκωνιά στο πρόσωπο στον Άλεν και τον έστειλε στο παρκέ

Ο Τζοέλ Εμπίντ υπέπεσε σε επιθετικό φάουλ κόντρα στον Άλεν όταν τον ξάπλωσε στο παρκέ με μία αγκωνιά στο πρόσωπο, με τους διαιτητές να τον χρεώνουν με flagrant 1.

Ο Τζοέλ Εμπίντ είναι ένας ντελικάτος παίκτης, αλλά δεν παύει να είναι και ένα θηρίο, που ενίοτε δεν ελέγχει απολύτως τις κινήσεις του. Το κατάλαβε με τον άσχημο τρόπο αυτό ο Τζάρετ Άλεν, ο οποίος δέχθηκε αγκωνιά στο πρόσωπο από τον σέντερ των Σίξερς στο Game 2 της σειράς ( νίκη των δεύτερων με 145-123 ).

Η φάση συνέβη στο δεύτερο δωδεκάλεπτο, όταν ο Εμπίντ προσπάθησε να κάνει μία κίνηση γεμάτη χάρη για να σκοράρει. Όπως όμως έκανε μία περιστροφή, χτύπησε με τον αγκώνα του στο πρόσωπο τον σέντερ των Νετς και τον έστειλε στο παρκέ. Αποτέλεσμα ήταν να χρεωθεί με αντιαθλητικό φάουλ (flagrant 1) και να αισθάνεται απλώς τυχερός που δεν αποβλήθηκε, αφού εύκολα οι διαιτητές θα μπορούσαν να το χαρακτηρίσουν flagrant 2.

Για την ιστορία, ο Εμπίντ ζήτησε μετά τον αγώνα δημοσίως συγνώμη στον Άλεν, τονίζοντας ότι δεν έκανε επίτηδες αυτή την κίνηση.

Δείτε το VIDEO με το φάουλ του Εμπίντ:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ