NBA

Ο αριθμός στην φανέλα του Θανάση Αντετοκούνμπο στους Μπακς

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι Μπακς ανακοίνωσαν τον αριθμό που θα έχει στην φανέλα του ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ο οποίος έμεινε πιστός στις συνήθειές του.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο θα συνεχίζεται να πορεύεται με το Νο43 στην φανέλα του. Οι Μπακς ανακοίνωσαν τον αριθμό τεσσάρων παικτών, ανάμεσα στους οποίους βρισκόταν και ο Θανάσης, ο οποίος έμεινε πιστός στον αγαπημένο του αριθμό.

Υπενθυμίζεται ότι ο γκαρντ/φόργουροντ των Μπακς έχει επιλέξει τον συγκεκριμένο αριθμό στην φανέλα του σε όλη την επαγγελματική του πορεία, μένοντας πιστός σε αυτό τόσο στην G-League, όσο και στο πέρασμά του από τους Νικς, την Γκραν Κανάρια, τον Παναθηναϊκό και την Εθνική Ανδρών.

Ενδιαφέρον είναι ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο από την πλευρά του έχει επιλέξει εδώ και χρόνια να φοράει το Νο34, που πρακτικά είναι το... ανάποδο από αυτό που φοράει ο αδελφός του, Θανάσης. Ο Γιάννης είχε δηλώσει κάποτε σε συνέντευξή του ότι ο λόγος που επέλεξε αυτό το νούμερο ήταν επειδή ο πατέρας του είχε γεννηθεί το 1963 και η μητέρα του το 1964, παίρνοντας έτσι τον τελευταίο αριθμό κάθε χρονιάς, οπότε κατά πάσα πιθανότητα και ο Θανάσης ακολούθησε τον ίδιο δρόμο.

Δείτε το σχετικό post των Μπακς με την φανέλα του Θανάση:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ