NBA

Ο Αντρέ Ρόμπερσον "άναψε" με δύο τρίποντα τη Disney World

Ο Αντρέ Ρόμπερσον "άναψε" με δύο τρίποντα τη Disney World

Δυόμιση χρόνια απουσίας, διαγράφηκαν μονομιάς σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Ο χιλιοταλαιπωρημένος Αντρέ Ρόμπερσον έβαλε δύο μεγάλα τρίποντα στη νίκη των Θάντερ επί των Σίξερς και γνώρισε την αποθέωση στο Ορλάντο (VIDEO).

Τραυματίστηκε στο γόνατο τον Ιανουάριο του 2018 και χρειάστηκε να μείνει εκτός δράσης για δυόμιση χρόνια. Δυόμιση χρόνια πάλης με τον εαυτό του, δυόμιση χρόνια πόνου, δυόμιση χρόνια αμφιβολιών και σκέψεων που λίγο έλειψε να τον αναγκάσουν να αποσυρθεί από το μπάσκετ. Τελικά ο Αντρέ Ρόμπερσον επέμεινε, έπαιξε πριν από δύο μέρες στο πρώτο του παιχνίδι και το βράδυ της Κυριακής (26/7) βοήθησε τους Θάντερ να κερδίσουν τους Σίξερς με δύο μεγάλα τρίποντα στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Όμορφες ιστορίες σαν αυτή που γράφτηκε απόψε είναι εκείνες που δείχνουν το μεγαλείο του αθλητισμού. Ο Ρόμπερσον, ένας από τους κορυφαίους περιφερειακούς αμυντικούς στο ΝΒΑ μέχρι να τραυματιστεί, έχει ποσοστό καριέρας που μετά βίας πλησιάζει το 26% από την περιφέρεια. Όσο για τις βολές του; Σε βάθος πενταετίας σουτάρει με το απαράδεκτο 46.7%. Και όμως, όλες οι δυσκολίες των τελευταίων δυόμιση χρόνων ξεχάστηκαν σε δυο στιγμές.

Στα 50" πήρε την πάσα του Χολ και τη μετέτρεψε σε ασίστ για το 98-97 των Θάντερ και στα 12.9" έβαλε και δεύτερο τρίποντο από ασίστ του ίδιου παίκτη για το 101-97 που έκρινε οριστικα την αναμέτρηση. Οι συμπαίκτες του τον αποθέωσαν, οι αντίπαλοι τον χειροκρότησαν, όλοι χάρηκαν με τη χαρά του έμπειρου περιφερειακού γιατί αυτή είναι η μαγεία του αθλητισμού.

Για την ιστορία οι Θάντερ επικράτησαν με 102-97 , με τον Ρόμπερσον να έχει όλους κι όλους έξι πόντους. Τους κρίσιμους.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ