NBA

Ο Αντρέ Ντράμοντ ακολουθεί τη δίαιτα της... μπύρας

Ο Αντρέ Ντράμοντ ακολουθεί τη δίαιτα της... μπύρας
AP Photo/Carlos Osorio AP PHOTO/CARLOS OSORIO

Εβγαλε το κρέας από το μενού του και πρόσθεσε την μπύρα ο Αντρέ Ντράμοντ, που αποκάλυψε και τις δύο μάρκες που προτιμά εν όψει της όγδοης σεζόν του στο ΝΒΑ.

Στα 26 του χρόνια, ο Αντρέ Ντράμοντ δεν έχει πιάσει το ταβάνι του, δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες και γι' αυτό προσπαθεί να βελτιωθεί εν όψει της όγδοης σεζόν του στο ΝΒΑ. Δεν έχει άσχημους μέσους όρους καριέρας, κάθε άλλο (14.1 πόντοι από 54.7% στο δίποντο, 13.7 ριμπάουντ, 1.2 ασίστ, 1.3 κλεψίματα και 1.6 μπλοκ ανά 30.8 λεπτά συμμετοχής σε 542 αγώνες κανονικών περιόδων), σίγουρα όμως μπορεί να παίξει καλύτερο, πιο αποτελεσματικό μπάσκετ και σε αυτή τη φάση της ζωής του αντιλαμβάνεται πως πρέπει να δουλέψει όσο ποτέ.

Ο Ντράμοντ παραδέχθηκε στην Detroit Free Press πως ακολουθεί τη "δίαιτα της μπύρας", καταναλώνει δηλαδή μία μπύρα κάθε μέρα ώστε να αναπληρωσει τις θερμίδες που χάνει από το κρέας που έβγαλε από το μενού του. " Αν το κάνεις με τον σωστό τρόπο, τότε αντιλαμβάνεσαι πως δεν είναι κακό για τον οργανισμό σου" εξήγησε ο σέντερ των Πίστονς, ο τρίτος πιο βαρύς παίκτης του ΝΒΑ που εξήγησε ότι προτιμά τις Miller Lite και Corona.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ