NBA

Ο Άντονι Ντέιβις απορρίπτει τους Μπόστον Σέλτικς

New Orleans Pelicans center Anthony Davis looks at the scoreboard while facing the Charlotte Hornets in the second half of an NBA basketball game Sunday, Dec. 2, 2018, in Charlotte, N.C. New Orleans won 119 to 109. (AP Photo/Jason E. Miczek)
AP Photo/Jason E. Miczek AP PHOTO/JASON E. MICZEK

Άσχημα νέα για τους Σέλτικς, καθώς ο Έιντριαν Βοϊναρόφσκι του ESPN υποστηρίζει πως ο Άντονι Ντέιβις είναι διατεθειμένος να υπογράψει πολυετή συμφωνία με συγκεκριμένες ομάδες, όχι όμως με εκείνη της Βοστώνης.

Το σίριαλ που έχει πρωταγωνιστή τον Άντονι Ντέιβις, συνεχίζεται με τρομερό ενδιαφέρον και όσο πλησιάζουμε προς το Trade Deadline της 7ης Φεβρουαρίου (η διορία εκπνέει στις 22:00 ώρα Ελλάδας), τόσο θα πληθαίνουν και οι φήμες για τον 25χρονο σέντερ που έχει απαιτήσει ανταλλαγή από τους Πέλικανς.

Σύμφωνα με τη νεότερη πληροφόρηση του Έιντριαν Βοϊναρόφσκι του ESPN, ο Ντέιβις είναι θετικός στο ενδεχόμενο να υπογράψει (το καλοκαίρι του 2020, όταν προηγουμένως κάνει opt-out από το τρέχον συμβόλαιό του) νέα πολυετή συμφωνία αν μετακομίσει σε συγκεκριμένες ομάδες της αρεσκείας του. Ήταν γνωστό ότι θα το κάνει αν οι Πέλικανς τον στείλουν στους Λέικερς ή τους Νικς, τώρα ο Βοϊναρόφσκι υποστηρίζει πως στην Νέα Ορλεάνη γνωρίζουν πως σε αυτό το group υπάρχουν κι άλλες ομάδες, χωρίς πάντως να τις κατονομάζει πέρα από τους Μπακς που όπως υποστήριξε δεν έχουν καταθέσει ακόμη πρόταση και δεν θα είναι εύκολο να τον διεκδικήσουν.

Σύμφωνα πάντα με τον κορυφαίο ρεπόρτερ του ΝΒΑ, ο Ντέιβις δεν σκοπεύει να υπογράψει το καλοκαίρι του 2020 πολυετές συμβόλαιο σε περίπτωση που οι Πέλικανς τον στείλουν στη Βοστώνη, καθώς δεν τον ενθουσιάζει η ιδέα να αγωνιστεί στους Σέλτικς. Λέγεται πως το περιβάλλον του γνωρίζει ότι σε λίγους μήνες θα αποχωρήσει από την ομάδα ο Καϊρί Ίρβινγκ, γεγονός που τον αποθαρρύνει να φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι για πολλά χρόνια.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ