NBA

Ο Αντετοκούνμπο έδωσε συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια

Ο Αντετοκούνμπο έδωσε συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά τη νίκη των Μπακς επί των Χιτ στο Game 4 περίμενε τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια και έδωσε στον καθένα ξεχωριστά συγχαρητήρια. (VIDEO)

Οι Μπακς σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι κέρδισαν τους Χιτ στην παράταση με 118-115 και έμειναν "ζωντανοί" μειώνοντας τη σειρά σε 3-1. Τα "ελάφια" έφτασαν μάλιστα στη νίκη αγωνιζόμενοι για το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα χωρίς τον Αντετοκούνμπο ο οποίος χτύπησε ξανά στον αστράγαλο, αποχώρησε και δεν μπόρεσε να συνεχίσει στο Game 4.

Ο Έλληνας σταρ έμεινε στα αποδυτήρια, δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από το ιατρικό τιμ, και ήταν εκεί με τη λήξη του αγώνα ώστε να δώσει συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του για την επικράτηση τους με την ελπίδα πως έχει γλιτώσει τα χειρότερα και θα είναι σε θέση να βοηθήσει στο Game 5 της σειράς σε δύο μέρες.

Όπως δείχνει μάλιστα το βίντεο ο Αντετοκούνμπο τους περιμένει όρθιος στα αποδυτήρια, δίνει στον καθένα ξεχωριστά το χέρι του, ενώ στο δεξί του πόδι το οποίο χτύπησε το έχει γυμνό αλλά χωρίς πάγο. Είχε περάσει άλλωστε αρκετή ώρα από τη στιγμή που χτύπησε.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ