ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Αντετοκούνμπο δεν έπαιξε, οι Μπακς έχασαν

Oklahoma City Thunder's Paul George plays against the Minnesota Timberwolves in the first half of an NBA preseason basketball game Friday, Oct. 5, 2018, in Minneapolis. (AP Photo/Jim Mone)
AP Photo/Jim Mone AP PHOTO/JIM MONE

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν αγωνίστηκε στο φιλικό των Μπακς με τους Θάντερ, με την Οκλαχόμα Σίτι να παίρνει τη νίκη στην παράταση με ηγέτη τον Τζορτζ. Ο Χάρντεν σημείωσε 9 τρίποντα στη νίκη των Ρόκετς, απτόητοι οι Κλίπερς.

Οι Μπακς εξακολουθούν να φροντίζουν να μην κουράζουν χωρίς λόγο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Του έδωσαν λοιπόν... ρεπό - όπως και σε όλους τους βασικούς - στο φιλικό με τους Θάντερ, με την Οκλαχόμα Σίτι να παίρνει τελικά τη νίκη έπειτα από ένα όμορφο παιχνίδι με 119-115 στην παράταση.

Ο Πολ Τζορτζ με 26 πόντους σε 19 λεπτά ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, με τον Χαμιντού Ντιαλό να προσθέτει 19 πόντους σε 40 λεπτά συμετοχής.

Για τους Μπακς, ο Κρίστιαν Γουντ είχε 19 πόντους και ο Τάιλερ Ζέλερ 17 πόντους.

ΡΟΚΕΤΣ - ΣΑΡΚΣ 128-86: "Πολυβόλο" ο Χάρντεν με 9 τρίποντα!

Οι Ρόκετς έδωσαν το... καθιερωμένο φιλικό τους κόντρα σε κινεζική ομάδα, αφού παραμένουν η πιο δημοφιλής ομάδα στην Κίνα από την εποχή του Γιάο Μινγκ, παίρνοντας μία άνετη νίκη στο ρελαντί με 128-86. Το παιχνίδι έχασε από νωρίς το αγωνιστικό του ενδιαφέρον, αφού στο φινάλε της πρώτης περιόδου το σκορ ήταν ήδη 38-20.

Ο Τζέιμς Χάρντεν ήταν απολαυστικός, έχοντας 37 πόντους με 9/14 τρίποντα και 9 ασίστ, με τον Πι Τζέι Τάκερ να προσθέτει 22 πόντους. Για τους Σαρκς, ο Τζίμερ Φριντέτ είχε 41 πόντους σε 48 λεπτά συμμετοχής, ωστόσο για να τα καταφέρει πήρε σχεδόν τα μισά σουτ της ομάδας του, αφού είχε 16/40 σουτ, με όλους τους υπόλοιπους συμπαίκτες του να έχουν 21/41! Ένας από αυτούς ήταν ο Λούις Σκόλα, ο οποίος είχε 18 πόντους με 8/13 σουτ και 12 ριμπάουντ.

ΚΛΙΠΕΡΣ - ΝΑΓΚΕΤΣ 109-103: Παρέμεινε αήττητη η ομάδα του Λ.Α

Οι Κλίπερς συνέχισαν την... προέλασή τους στα φιλικά, κερδίζοντας τους Νάγκετς με 109-103. Αυτή ήταν η 4η νίκη σε ισάριθμα φιλικά για την ομάδα του Λ.Α, ενώ ήταν η πρώτη ήττα των Νάγκετς σε 4 παιχνίδια. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η βασική πεντάδα του Ντένβερ αγωνίστηκε μόλις 12 λεπτά.

Ο Ντανίλο Γκαλινάρι με 16 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των Κλίπερς, με τον Μπόμπαν Μαριάνοβιτς να προσθέτει 14 πόντους και 12 ριμπάουντ. Για τους Νάγκετς, ο Τρέι Λάιλς είχε 15 πόντους και 10 ριμπάουντ και ο Μόντε Μόρις 14 πόντους και 6 ασίστ.

AP Photo/Jim Mone

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ