NBA

Ο Αντετοκούνμπο απάντησε στον Χάρντεν: "Δεν είμαι τέτοιος τύπος"

Ο Αντετοκούνμπο απάντησε στον Χάρντεν: "Δεν είμαι τέτοιος τύπος"

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν άφησε αναπάντητο το σχόλιο που έκανε για τον ίδιο ο σταρ των Χιούστον Ρόκετς, Τζέιμς Χάρντεν σε συνέντευξή του στο ESPN. "Αν αυτό πιστεύει, αυτό πιστεύει", είπε μεταξύ άλλων.

Ψυχρός πόλεμος φαίνεται ότι έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Τζέιμς Χάρντεν και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, μετά το σχόλιο που είχε κάνει αστειευόμενος ο Greek Freak κατά την επιλογή των συμπαικτών του στο NBA All Star Game, προτιμώντας τον Κέμπα Γουόκερ από τον σταρ των Χιούστον Ρόκετς.

Ο Τζέιμς Χάρντεν εμφανίστηκε ενοχλημένος για την ατάκα του σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, "θέλω να πάρω κάποιον που πασάρει την μπάλα", ενώ πέταξε και το... καρφί του προς τον Greek Freak στο περιθώριο συνέντευξής του στο ESPN: "Μακάρι να ήμουν 2μ10, να μπορούσα να τρέχω και απλά να καρφώνω", είπε "το μούσι", για να πάρει όμως και... πληρωμένη απάντηση από τον Αντετοκούνμπο, ο οποίος ρωτήθηκε επί του θέματος λίγο πριν την αναμέτρηση των "Ελαφιών" με τους Θάντερ : "Δεν υπάρχει πίσω μπρος σε αυτό. Δεν είμαι τέτοιος τύπος, ποτέ δεν θα... μαχαιρώσω κάποιον. Μπορεί να φαίνεται έτσι μερικές φορές, αλλά σίγουρα δεν είμαι. Εγώ απλά προσπαθώ να κάνω την δουλειά μου, η οποία είναι να κερδίζω αγώνες και να γυρίζω στο σπίτι μου, στην οικογένεια μου και στο παιδί μου. Αλλά στο τέλος της ημέρας, αν αυτό πιστεύει, αυτό πιστεύει. Δεν έχω να πω κάτι γι' αυτό. Εγώ θέλω να μένω συγκεντρωμένος στον στόχο μου", σχολίασε ο Γιάννης.

"ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ"

Μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα με τους Θάντερ, ερωτηθείς για τον τρόπο παιχνιδιού του και την εστίαση στη δύναμη και την αθλητικότητά του, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απάντησε: "Το παιχνίδι μου δεν βασίζεται μόνο στη δύναμη. Ήρθα όταν ήμουν 18 χρονών και 81,6 κιλά. Προφανώς και πρέπει να είσαι δυνατός, όπως έκαναν σπουδαίοι παίκτες, όπως ο Λεμπρόν, ο Τζόρναν, ο Κόμπι, ο Σακίλ, που ήταν πολύ δυναμικοί στο παιχνίδι τους. Έκαναν αισθητή την παρουσία τους στο παρκέ. Εγώ προσπαθώ να δουλεύω το παιχνιδι μου, τα σουτ μέσης απόστασης, τα τρίποντα, να μπορώ να κάνω σκριν και να ρολάρω πιο γρήγορα αλλά και να πασάρω σωστά", είπε μεταξύ άλλων ο Greek Freak.

Photo Credits: AP Photo/Morry Gash

Διαβάστε μέρος της απάντησής του:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ