NBA

O Αντεμπάγιο σε διαγωνισμό για το ποιος θα φάει γρηγορότερα cheeseburgers

Miami Heat center Bam Adebayo celebrates with a teammate during the third quarter of a preseason NBA basketball game against New Orleans Pelicans in Miami on Wednesday, Oct. 10, 2018. (AP Photo/Brynn Anderson)
AP Photo/Brynn Anderson AP PHOTO/BRYNN ANDERSON

Ο Μπαμ Αντεμπάγιο θα συμμετάσχει σε διαγωνισμό για το ποιος θα φάει γρηγορότερα cheeseburgers, μαζί με τον Ιάπωνα ρέκορντμαν Τακέρου Κομπαγιάσι.

Ο Μπαμ Αντεμπάγιο θα τρώει cheeseburgers όσο γρηγορότερα μπορεί το πρωί της Τετάρτης (18/9)! Ο σέντερ του Μαϊάμι θα το κάνει για φιλανθρωπικό σκοπό, καθώς θα συμμετάσχει σε διαγωνισμό φαγητού μαζί με τον Ιάπωνα ρέκορντμαν Τακέρου Κομπαγιάσι και τον σταρ του NFL Ράσελ Μέριλαντ.

Ο Αντεμπάγιο και ο Μέριλαντ θα κληθούν να φάνε μέσα σε πέντε λεπτά έξι cheeseburgers, την ώρα που ο Κομπαγιάσι (κάτοχος 15 ρεκόρ Γκίνες σε διάφορους διαγωνισμούς φαγητού, από μπέργκερ και πίτσα μέχρι παγωτό) θα πρέπει να καταναλώσει τα τριπλάσια, δηλαδή 18!

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από την εταιρία BurgerFi και για κάθε μπέργκερ που θα προλάβουν να φάνε στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα οι τρεις συμμετέχοντες, θα δωρίσει 100 δολάρια στα θύματα του τυφώνα Ντόριαν στη Νότια Φλόριντα. Το συνολικό ποσό που μπορεί να μαζευτεί ανέρχεται στα 5.000 δολάρια.

Photo credits: AP Photo/Brynn Anderson

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ