NBA

Ο Αντεμπάγιο... διασύρθηκε στον διαγωνισμό μπέργκερ

Ο Αντεμπάγιο... διασύρθηκε στον διαγωνισμό μπέργκερ
AP Photo/Joel Auerbach AP PHOTO/JOEL AUERBACH

Ο Μπαμ Αντεμπάγιο ανταγωνίστηκε τον Τακέρου Κομπαγιάσι σε διαγωνισμό κατανάλωσης cheeseburgers και το αποτέλεσμα έμοιαζε με... διασυρμό για τον σέντερ του Μαϊάμι (VIDEO).

Ο Μπαμ Αντεμπάγιο πήρε μέρος το πρωί της Τετάρτης (18/9) σε διαγωνισμό γρηγορότερης κατανάλωσης cheeseburgers που έγινε για φιλανθρωπικό σκοπό στο Μαϊάμι και το αποτέλεσμα δεν τιμά ιδιαίτερα τον σέντερ της Χιτ. Όχι όμως επειδή δεν ήταν καν ανταγωνιστικός κόντρα στον Ιάπωνα -κάτοχο δεκάδων ρεκόρ Γκίνες- Τακέρου Κομπαγιάσι, αλλά επειδή έφαγε μόνο ένα μπέργκερ σε διάστημα πέντε λεπτών!

Ο Κομπαγιάσι, από την άλλη, πρόλαβε να αδειάσει την δική του πιατέλα με τα 18 μπέργκερ και να φάει επιπλέον δύο, προσφέροντας έτσι 2.000 δολάρια στα θύματα του τυφώνα Ντόριαν στη Νότια Φλόριντα. " Ήταν σαν να προσπαθεί ένας παίκτης γυμνασίου να ποστάρει τον ΛεΜπρόν Τζέιμς. Ήμουν καταδικασμένος σε ήττα. Αυτό είναι το επάγγελμα του. Εγώ τρώω ένα μπέργκερ σε 15 λεπτά. Ίσως να έπρεπε να στείλουν τον Μάιερς Λέοναρντ", σχολίασε ο Αντεμπάγιο μετά την "ήττα" του.

Πέρα από τον Κομπαγιάσι (βάρους 65 κιλών) και τον Αντεμπάγιο (120 κιλά), στον διαγωνισμό πήρε μέρος και ένας παλιός άσος του NFL, ο Ράσελ Μέριλαντ (180 κιλά), σχηματίζοντας μαζί με τον Γουόλτερ Μποντ (παίκτη του ΝΒΑ από το 1992 έως το 1995) την ομάδα "BurgerFi", την εταιρία που διοργάνωσε την εκδήλωση. Κι όμως, όλοι μαζί έφαγαν εννέα μπέργκερ σε διάστημα πέντε λεπτών, 11 λιγότερα από τον Κομπαγιάσι.

Παρακολουθήστε τον Τακέρου Κομπαγιάσι εν δράσει:


Photo credits: AP Photo/Joel Auerbach
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ