NBA

Ο Άνταμ Σίλβερ δεν βλέπει έναρξη της νέας σεζόν πριν από τον Ιανουάριο του 2021

Ο Άνταμ Σίλβερ δεν βλέπει έναρξη της νέας σεζόν πριν από τον Ιανουάριο του 2021

Καλό 2021 για το ΝΒΑ, καθώς ο Κομισάριος της Λίγκας, Άνταμ Σίλβερ, εξήγησε την Τρίτη (22/9) ότι η επόμενη σεζόν δεν θα ξεκινήσει νωρίτερα από τον Ιανουάριο.

Το σενάριο που έμοιαζε αισιόδοξο και προέβλεπε έναρξη της νέας σεζόν τα Χριστούγεννα, ήταν όντως αισιόδοξο. Ο Κομισάριος του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ, εξήγησε το απόγευμα της Τρίτης (22/9) ότι η επόμενη χρονιά θα ξεκινήσει το νωρίτερο τον Ιανουάριο, επιβεβαιώνοντας εκείνους που έλεγαν ότι δεν αποκλείεται να δούμε την πρεμιέρα της κανονικής περιόδου ακόμη και τον Φεβρουάριο!

Η πανδημία και η κόντρα με την Κίνα έχουν δημιουργήσει γιγαντιαία προβλήματα στη Λίγκα, οι παράγοντες της οποίας προσπαθούν να υπολογίσουν την οικονομική ζημιά, τα δεδομένα για τις επόμενες σεζόν και γενικά να εκπονήσουν ένα πλάνο που θα διατηρήσει το ΝΒΑ στο επίπεδο που βρίσκεται σήμερα παρά τις απώλειες δισεκατομμυρίων που έχουν καταγραφεί. Θυμίζουμε πως το 2020 ΝΒΑ Draft υπολογίζεται να γίνει στις 18 Νοεμβρίου, χωρίς να ξέρουμε πότε θα ανοίξει η offseason για ανταλλαγές και υπογραφές παικτών.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ