NBA

Ο Αλ Χόρφορντ ξέρει την αξία του, οι Σέλτικς τον υποτίμησαν

Ο Αλ Χόρφορντ ξέρει την αξία του, οι Σέλτικς τον υποτίμησαν
AP Photo/Aaron Gash AP PHOTO/AARON GASH

Εσπασε το συμβόλαιό του με τους Σέλτικς, όμως ο Αλ Χόρφορντ δεν θα μείνει στη Βοστώνη. O Δομινικανός λέγεται πως περιμένει πρόταση 100.000.000 την πρώτη μέρα της Free Agency!

Στα 33 του χρόνια, ο Αλ Χόρφορντ αποφάσισε να πετάξει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τους Σέλτικς για να πάρει από εκείνους μια νέα συμφωνία. Με λιγότερα χρήματα από τα 30.123.014 δολάρια που είχε για την περίοδο 2019/20, αλλά με περισσότερα χρόνια. Ήθελε, με απλά λόγια, να μείνει για πολύ καιρό στη Βοστώνη, μέχρι τη στιγμή που ο Ντάνι Έιντζ του κατέθεσε πρόταση για συνεργασία τριών ετών. Ο Δομινικανός ψηλός ήθελε τετραετές συμβόλαιο, με αποτέλεσμα να ραγίσει το γυαλί ανάμεσά τους, ίσως οριστικά.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Μαρκ Στάιν, ο Χόρφορντ θεωρεί πως την πρώτη μέρα της Free Agency, το απόγευμα της 30ης Ιουνίου δηλαδή, θα πέσει στο τραπέζι του τετραετές συμβόλαιο αξίας 100.000.000 δολαρίων. Αυτή πιστεύει πως είναι η αξία του και δεν σκοπεύει να διαπραγματευθεί με τους Κέλτες που εκτιμούσαν πως θα τον κρατήσουν στη Βοστώνη για λιγότερα χρόνια και με πολύ λιγότερα χρήματα. Τη σεζόν 2018/19 ο Χόρφορντ είχε 13.6 πόντους από 60.4% στο δίποντο, 36% στο τρίποντο και 82.1% στις βολές, μαζί με 6.7 ριμπάουντ, 4.2 ασίστ και 1.3 μπλοκ ανά 29 λεπτά συμμετοχής σε 68 αγώνες της κανονικής περιόδου.

Όσο για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του; Φαίνεται πως θα βρίσκεται στην Ανατολική Περιφέρεια, με τους Νετς να είναι μία από τις ομάδες που τον έχουν στο στόχαστρό τους ώστε να ανέβουν επίπεδο και να διεκδικήσουν μια καλή πορεία στα playoffs.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ