NBA

Ο Αϊζάια Τόμας έριξε κι άλλο λάδι στη φωτιά της κόντρας με τον Μάικλ Τζόρνταν

Ο Αϊζάια Τόμας έριξε κι άλλο λάδι στη φωτιά της κόντρας με τον Μάικλ Τζόρνταν
AP1992

Σίγουρος ότι δύο παίκτες της σημερινής εποχής θα έκαναν πλάκα τη δεκαετία του '80 δήλωσε ο Αϊζάια Τόμας, που επιμένει να μη δίνει τον τίτλο του κορυφαίου όλων των εποχών στον Μάικλ Τζόρνταν (VIDEO).

Οι σχέσεις του Αϊζάια Τόμας με τον Μάικλ Τζόρνταν δεν ήταν ποτέ καλές. Για την ακρίβεια, οι δυο τους σταμάτησαν να έχουν οποιαδήποτε επαφή από τις αρχές της δεκαετίας του '90, όταν οι Πίστονς σκορπίστηκαν στους πέντε ανέμους από τους Μπουλς και έφυγαν από το παρκέ χωρίς να δώσουν τα χέρια τους στους παίκτες της ομάδας του Σικάγο. Έκτοτε, ο MJ "χτυπούσε" συνεχώς τον Τόμας, δεν επέτρεψε στην USA Basketball να τον καλέσει στην Dream Team των Ολυμπιακών Αγώνων της Βαρκελώνης και όπως θα δούμε στη συνέχεια του "The Last Dance" ακόμη και σήμερα υπάρχει έχθρα ανάμεσά τους και μάλιστα πολύ έντονη.

Διαβάστε εδώ όλα τα σχετικά με το "The Last Dance" κείμενα του Sport24.gr

" Νομίζω πως η τωρινή γενιά παικτών δεν έχει εκτιμηθεί όσο πρέπει γι' αυτά που κάνει. Οι αθλητές του σήμερα είναι πολύ πιο σπουδαίοι από εκείνους της δικής μου γενιάς. Όταν παίζμε εμείς, ο Τζόρνταν ήταν ο κορυφαίος όλων, ο καλύτερος απ' όσους είχαμε δει από αθλητικής πλευράς. Σήμερα υπάρχουν 10-11 παίκτες με τα ίδια προσόντα, τα οποία δεν υπήρχαν τότε. Βάλτε τον Κέβιν Ντουράντ και τον ΛεΜπρόν Τζέιμς στην εποχή του '80, με το ταλέντο και την αθλητικότητά τους και τις ικανότητές τους. Ποιος θα ήταν ο GOAT; Αυτά που έκανε και συνεχίζει να κάνει ο Στεφ Κάρι είναι τα ίδια με εκείνα που έκανα εγώ απέναντι στον Καρίμ, τον Τζόρνταν και τον Μάτζικ" είπε ο Τόμας στον Κρις Μπρουσάρντ του FOX Sports όπως μπορείτε να δείτε στο video που ακολουθεί:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ