NBA

Ο Αϊζάια Τόμας αυτοπροτάθηκε στους Γουόριορς

Ο Αϊζάια Τόμας αυτοπροτάθηκε στους Γουόριορς
AP Photo/Nick Wass AP PHOTO/NICK WASS

Ο Αϊζάια Τόμας φρόντισε να αυτοπροταθεί μέσω twitter στους Γουόριορς ενόψει της σεζόν 2020/21, λέγοντας πως θεωρεί ότι μπορεί να βοηθήσει το Γκόλντεν Στέιτ.

Ο Αϊζάια Τόμας ψάχνει μία ευκαιρία να δείξει σε όλους ότι μπορεί ακόμα να κάνει την διαφορά. Φρόντισε λοιπόν να αυτοπροταθεί στους Γουόριορς μέσω twitter ενόψει της σεζόν 2020/21!

Το σκηνικό είχε ως εξής: Οι Τσάνινγκ Φρέι και Τζάρεντ Ντάντλεϊ άνοιξαν διάλογο στο twitter για την επόμενη σεζόν και τις ομάδες που πρέπει ο κόσμος να έχει το νου του. Ο δεύτερος ανέφερε τότε ότι ο κόσμος δεν πρέπει να ξεχνάει τους Γουόριορς, αφού αν είναι υγιείς οι σταρ τους (Κάρι, Τόμπσον) και επιλέξουν σωστά στο ΝΒΑ Draft 2020 (όπου θα έχουν ένα από τα πέντε πρώτα πικ) μπορούν να επιστρέψουν στην συζήτηση για τις καλύτερες ομάδες. Και κάπου εκεί εμφανίστηκε ο Τόμας.

Ο έμπειρος γκαρντ είδε τον διάλογο και φρόντισε να κάνει retweet το σχόλιο του Ντάντλεϊ, γράφοντας ως σχόλιο: " Χρειάζομαι αυτή τη λογική των Γουόριορς. Θα έρχομαι από τον πάγκο για αυτούς!!!".

Ο Αϊζάια Τόμας αυτοπροτάθηκε στους Γουόριορς

Ο Τόμας είναι free agent από τις 9 Φεβρουαρίου, όταν οι Κλίπερς τον άφησαν ελεύθερο μετά την απόκτησή του μέσω ανταλλαγής από τους Γουίζαρντς. Την σεζόν 2019/20 είχε 12.2 πόντους, 1.7 ριμπάουντ και 3.7 ασίστ μέσο όρο με 41.3% στα τρίποντα σε 23 λεπτά συμμετοχής.

AP Photo/Nick Wass

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ