NBA

ΝΒΑ: Το πλάνο επανεκκίνησης που εξετάζεται

ΝΒΑ: Το πλάνο επανεκκίνησης που εξετάζεται
AP Photo/John Raoux AP PHOTO/JOHN RAOUX

Στο ΝΒΑ σκέφτονται όλα τα ενδεχόμενα, με το "The Athletic" να αποκαλύπτει το πλάνο επανεκκίνησης το οποίο εξετάζεται.

Στο ΝΒΑ συνεχίζουν να κινούνται στον ρυθμό του κορονοϊού, ο οποίος καθορίζει τις εξελίξεις. Παρόλα αυτά, τα σχέδια συνεχίζονται, με το "The Athletic" να αποκαλύπτει ένα μέρος του πλάνου επανεκκίνησης της λίγκας.

Όπως λοιπόν αναφέρει το γνωστό σάιτ, το ΝΒΑ συνεχίζει να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να κλείσει την σεζόν σε ένα μέρος, με το Λας Βέγκας και τη Disney World στο Ορλάντο να συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες. Αυτή όμως είναι απλώς η αρχή.

Στην λίγκα εξετάζουν το ενδεχόμενο οι ομάδες να έχουν αποστολή 30-40 ατόμων. Αυτά τα άτομα θα υποβληθούν σε τεστ κορονοϊού και κατόπιν θα μπουν σε καραντίνα για 14 ημέρες.

Ενώ πάντως εκπονείται ένα πλάνο, την ίδια στιγμή υπάρχουν πάρα πολλά ερωτήματα που ψάχνουν για απαντήσεις. Ένα από αυτά είναι το ποιο σύστημα διεξαγωγής θα εφαρμοστεί. Θα ξεκινήσουν κατευθείαν τα playoffs ή θα γίνουν και αγώνες κανονικής περιόδου; Το σημαντικότερο ερώτημα ωστόσο είναι άλλο: Τι θα γίνει στην περίπτωση που κάποιο μέλος αποστολής ομάδας βρεθεί θετικός στον ιό όταν υπάρχουν αρκετά άτομα +60 ετών σε κάθε ομάδα;

Όπως καταλαβαίνει κανείς, τίποτα δεν είναι ούτε απλό ούτε εύκολο. Παρόλα αυτα, στο ΝΒΑ συνεχίζουν να εξετάζουν όλα τα σενάρια.

AP Photo/John Raoux

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ