ΝΒΑ: Τέρμα τα κοστούμια, με φόρμες οι παίκτες πριν τους αγώνες

AP Photo/David Zalubowski

Σύμφωνα με αμερικανικά δίκτυα το NBA αποφάσισε ότι στην επανέναρξη της σεζόν οι παίκτες των ομάδων θα πρέπει να φτάνουν στο γήπεδο φορώντας τις φόρμες και τις εμφανίσεις τους και όχι κοστούμι.

Οποιος περίμενε ότι η επανέναρξη της σεζόν θα ήταν μία καλή ευκαιρία για να λανσάρουν οι παίκτες τα νέα τους κοστούμια και γενικά τις στυλιστικές τους συνήθειες θα απογοητευτεί. Σύμφωνα με το ESPN το πρωτόκολλο της λίγκας για την επανέναρξη της σεζόν αναφέρει ότι οι παίκτες θα πρέπει όταν φτάνουν στο γήπεδο να φοράνε τις φόρμες τους ή τα ρούχα προπόνησης.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο κυριότερος λόγος που συμβαίνει αυτό είναι ότι τα αποδυτήρια των γηπέδων που θα γίνουν οι αγώνες δεν έχουν ντουζιέρες. Προκειμένου λοιπόν το ΝΒΑ να ελαχιστοποιήσει τις πιθανότητες να βρεθούν οι παίκτες πολύ κοντά στα αποδυτήρια για να αλλάξουν χωρίς μάλιστα να έχουν κάνει μπάνιο, πήρε την απόφαση να φτάνουν στο γήπεδο έτοιμοι για τον αγώνα.

Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι κάθε ομάδα θα πρέπει να αποχωρεί από το γήπεδο 40 λεπτά μετά το τέλος του αγώνα της προκειμένου να αποφευχθούν οι πολλές... συναντήσεις.

Η συγκεκριμένη απόφαση του ΝΒΑ - έστω και αν πάρθηκε για λόγους ασφαλείας - αλλάζει τα δεδομένα για αρκετούς παίκτες, οι οποίοι έχουν εμπορικές συμφωνίες με διάφορες εταιρίες. Είναι όμως ένα απαραίτητο μέτρο που χρειάστηκε να παρθεί.

AP Photo/David Zalubowski

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.