NBA

ΝΒΑ: Τα ζευγάρια των playoffs αν επικρατήσει το σενάριο με τις θέσεις 1-16

Los Angeles Lakers forward LeBron James, left, tries to pass as Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo guards him during the first half of an NBA basketball game Friday, March 6, 2020, in Los Angeles. (AP Photo/Mark J. Terrill)
Los Angeles Lakers forward LeBron James, left, tries to pass as Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo guards him during the first half of an NBA basketball game Friday, March 6, 2020, in Los Angeles. (AP Photo/Mark J. Terrill) AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Ένα από τα σενάρια που θα προταθούν στους παράγοντες των ομάδων του ΝΒΑ την Παρασκευή (29/5) είναι η επιστροφή στη δράση απευθείας στα playoffs, χωρίς περιορισμούς περιφερειών (PHOTO).

Το Board of Governors της Παρασκευής (29/5) πλησιάζει και εκεί ο Άνταμ Σίλβερ θα αναλύσει κάθε πλάνο που έχει σκεφτεί στους παράγοντες των 30 ομάδων του ΝΒΑ. Τις τελευταίες ώρες λέγεται πως ο Κομισάριος της Λίγκας θέλει να μεταφέρει στο ESPN Wide of Sports Complex της Disney World τους 16 οργανισμούς που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στις πρώτες οκτάδες της Ανατολικής και της Δυτικής Περιφέρειας, ώστε να μη βάλει σε... μπελάδες εκείνους που είτε δεν έχουν πιθανότητες να προλάβουν τα playoffs, είτε έχουν ελάχιστες για να τα καταφέρουν.

Έτσι, είναι αρκετά πιθανό η επιστροφή στα παρκέ να οδηγήσει απευθείας στην postseason, αλλά σε μια πραγματικά πολύ ιδιαίτερη postseason χωρίς περιορισμούς! Τι σημαίνει αυτό; Ότι ένα από τα σχέδια που έχει εκπονήσει ο Σίλβερ προβλέπει ζευγάρια ανεξάρτητα από περιφέρειες, με την ομάδα που έχει το καλύτερο ρεκόρ να αντιμετωπίζει εκείνη με το 16ο, την ομάδα που έχει το δεύτερο καλύτερο ρεκόρ να αντιμετωπίζει εκείνη με το 15ο κ.ο.κ.

Τα ζευγάρια στον πρώτο γύρο των playoffs:

ΝΒΑ: Τα ζευγάρια των playoffs αν επικρατήσει το σενάριο με τις θέσεις 1-16

Μένει να δούμε τι θα αποφασίσουν οι ίδιοι οι παράγοντες των ομάδων, με τον Άνταμ Σίλβερ να ελπίζει ότι θα βρίσκεται σε θέση να προχωρήσει σε ανακοινώσεις μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου. Ήδη ο Ντέιμιαν Λίλαρντ έχει δηλώσει ότι δεν σκοπεύει να παίξει αν δεν έχει αρκετούς αγώνες στη διάθεσή του ώστε να διεκδικήσει την είσοδο των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς στα playoffs , ενώ παρόμοιες σκέψεις κάνουν κι άλλες ομάδες που βρίσκονται αρκετά πίσω από τις οκτάδες των περιφερειών τους (Γουίζαρντς, Χόρνετς, Μπουλς, Νικς, Πίστονς, Χοκς, Καβαλίερς στην Ανατολή, Κινγκς, Σπερς, Σανς, Τίμπεργουλβς, Γουόριορς στη Δύση).

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ