NBA

ΝΒΑ: Τα power rankings του ESPN εν όψει τελικής ευθείας

Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo during the second half of an NBA basketball game against the Chicago Bulls Monday, Jan. 20, 2020, in Milwaukee. (AP Photo/Aaron Gash)
Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo during the second half of an NBA basketball game against the Chicago Bulls Monday, Jan. 20, 2020, in Milwaukee. (AP Photo/Aaron Gash) EUROKINISSI

Τους Μιλγουόκι Μπακς θεωρεί φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος το ESPN, καθώς τους έχει στην κορυφή των power rankings πριν από το restart. Νούμερο 2 στη λίστα με τους 50 παίκτες που πρέπει να παρακολουθήσεις ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Σε ρυθμούς... restart κινείται το παγκόσμιο μπάσκετ καθώς το βράδυ της Πέμπτης (30/7, ξημερώματα 31ης Ιουλίου στην Ελλάδα) το ΝΒΑ θα επιστρέψει στους επίσημους αγώνες του, θα μπει στην τελική ευθεία της κανονικής περιόδου. Οι 22 ομάδες που ταξίδεψαν στο Ορλάντο και έχουν μπει στη "φούσκα" της Disney World έχουν κάθε μία τον δικό της στόχο, με το ESPN να δημοσιεύει τα τελευταία power rankings πριν από τις οκτώ αναμετρήσεις που θα δώσει κάθε οργανισμός πριν από την έναρξη των playoffs.

1. Μιλγουόκι Μπακς

2. Λος Άντζελες Λέικερς

3. Λος Άντζελες Κλίπερς

4. Τορόντο Ράπτορς

5. Ντένβερ Νάγγετς

6. Μαϊάμι Χιτ

7. Μπόστον Σέλτικς

8. Χιούστον Ρόκετς

9. Ντάλας Μαβερικς

10. Φιλαδέλφια Σέβεντι Σίξερς

11. Γιούτα Τζαζ

12. Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ

13. Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς

14. Νιου Ορλίανς Πέλικανς

15. Ιντιάνα Πέισερς

16. Ορλάντο Μάτζικ

17. Μέμφις Γκρίζλις

18. Σαν Αντόνιο Σπερς

19. Σακραμέντο Κινγκς

20. Φοίνιξ Σανς

21. Μπρούκλιν Νετς

22. Ουάσινγκτον Γουίζαρντς

Πρώτο φαβορί, λοιπόν, οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο που τοποθετήθηκε στο νούμερο 2 της λίστας του ESPN (πίσω από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς) με τους πενήντα παίκτες που πρέπει κάποιος να παρακολουθήσει στο Ορλάντο. " Στα 25 του είναι ο πιο κυρίαρχος σκόρερ στο ζωγραφιστό από την εποχή που ο Σακίλ Ο' Νιλ ήταν στο αποκορύφωμά του, αν και δεν κέρδισε μεχρι να φτάσει στα 28. Ακόμη κι έτσι, ο Γιάννης έχει πίεση για να φτάσει τώρα στους τελικούς. Είναι αυτό δίκαιο; Ίσως όχι, όμως αν οι Μπακς αποτύχουν και φέτος, τότε ο Αντετοκούνμπο ίσως πρέπει να αλλάξει ομάδα για να περάσει αυτό το εμπόδιο" αναφέρεται στο κείμενο που αφορά τον Greek Freak.

" Το καλύτερο σενάριο είναι το πρωτάθλημα και οι Μπακς έχουν ρεαλιστικές πιθανότητες. Με τον MVP να οδηγεί το πλοίο και με ένα δυνατό supporting cast αμυντικογενών παικτών, οι Μπακς μπορούν να πάρουν τον πρώτο τους τίτλο μετά από το 1971. Τα κομμάτια του παζλ υπάρχουν, τώρα ήρθε η ώρα της σωστής εκτέλεσης. Το χειρότερο σενάριο είναι να μη φτάσουν στους τελικούς, θα είναι σίγουρα απογοητευτικό από τη στιγμή που είχαν το καλύτερο ρεκόρ σε σχεδόν όλη τη σεζόν. Οι τραυματισμοί και οι κακή απόδοση όσων βρίσκονται γύρω από τον Αντετοκούνμπο μπορούν να σταματήσουν την ομάδα από το να φτάσει στο πρωτάθλημα και αν αυτό συμβεί, το μέλλον του Γιάννη στο Μιλγουόκι δεν θα είναι τόσο ξεκάθαρο" αναφέρεται στο κείμενο που "ντύνει" τα Power Rankings .

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ