NBA

ΝΒΑ: Τα νεύρα, η διπλή αποβολή και οι 0/2 βολές του Τάισον Τσάντλερ

ΝΒΑ: Τα νεύρα, η διπλή αποβολή και οι 0/2 βολές του Τάισον Τσάντλερ

Ο Πι Τζέι Τάκερ και ο Ντένις Σρούντερ τσακώθηκαν και αποβλήθηκαν από το Game 5 του Χιούστον με την Οκλαχόμα Σίτι. Δύο χαμένες βολές σε... μηδενικό χρόνο συμμετοχής για τον Τάισον Τσάντλερ.

Οι Χιούστον Ρόκετς πήραν με άνεση τη νίκη επί των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ στο Game 5 της σειράς, το οποίο στιγματίστηκε από τα πολλά νεύρα και την αποβολή των Πι Τζέι Τάκερ και Ντένις Σρούντερ.

Ο γκαρντ του Μπίλι Ντόνοβαν φαίνεται να χτυπάει τον φόργουορντ του Χιούστον στα γεννητικά όργανα (ακούσια ή εκούσια, μόνο αυτός ξέρει) μετά από σκριν που του έγινε, με αποτέλεσμα να προκαλέσει την... έκρηξη του θύματος. Πέραν του φάουλ που χρεώθηκε σε βάρος του Ντένις Σρούντερ, μετά το video replay, οι διαιτητές αποφάσισαν την αποβολή αμφοτέρων, με τις Ρουκέτες να έχουν δικαίωμα για δύο βολές, τις οποίες όμως δεν μπορούσε να εκτελέσει ο Πι Τζέι Τάκερ -δεδομένου ότι δεν βρισκόταν πλέον στο γήπεδο.

Έτσι, η Οκλαχόμα Σίτι κλήθηκε να επιλέξει ποιος αντίπαλος θα εκτελέσει τις δύο βολές. Κι ο Μπίλι Ντόνοβαν υπέδειξε τον -γνωστό για την αστοχία του- Τάισον Τσάντλερ, ο οποίος δεν βρήκε τον στόχο από την γραμμή. Αμέσως μετά τις 0/2 βολές, ο Μάικ Ντ' Αντόνι κάλεσε τάιμ άουτ για να αποσύρει άμεσα τον έμπειρο σέντερ, ο οποίος ναι μεν εκτέλεσε τις δύο βολές, πλην όμως στο φύλλο της στατιστικής καταγράφηκε πως είχε μηδενικό χρόνο συμμετοχής. Κι αυτό γιατί πέρασε στο παρκέ σε νεκρό χρόνο.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ