NBA

ΝΒΑ: Συμφωνία με την Ένωση Παικτών για το περιεχόμενο των κοινωνικών μηνυμάτων

Los Angeles Lakers forward LeBron James celebrates after scoring and drawing a foul during the second half of an NBA basketball game against the Los Angeles Sunday, March 8, 2020, in Los Angeles. The Lakers won 112-103. (AP Photo/Mark J. Terrill)
Los Angeles Lakers forward LeBron James celebrates after scoring and drawing a foul during the second half of an NBA basketball game against the Los Angeles Sunday, March 8, 2020, in Los Angeles. The Lakers won 112-103. (AP Photo/Mark J. Terrill) AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Το ΝΒΑ και η Ένωση Παικτών ήρθαν σε συμφωνία για το περιεχόμενο των μηνυμάτων που μπορούν να βρίσκονται στις φανέλες. Αναλυτικά η πλήρης λίστα.

Ακόμη ένα ζήτημα επιλύθηκε, στον δρόμο προς την επανέναρξη της σεζόν στο ΝΒΑ. Σύμφωνα με το ESPN, το ΝΒΑ και η Ένωση Παικτών συμφώνησαν για το περιεχόμενο των κοινωνικών μηνυμάτων που μπορούν να βρίσκονται στις φανέλες όλων, στη διάρκεια των αγώνων. Μία διαδικασία που τράβηξε τις τελευταίες ημέρες, δεδομένου ότι ο Άνταμ Σίλβερ δεν ήθελε να "σιγήσει" τις φωνές των παικτών που θα βρίσκονται στη Disney World, σε μια περίοδο που η μάχη για ισότητα και εξάλειψη του κοινωνικού και φυλετικού ρατσισμού αποτελεί προτεραιότητα για ένα μεγάλο μέρος της αμερικανικής κοινωνίας.

Οι παίκτες θα μπορούν λοιπόν να διαλέξουν δύο μηνύματα, εφόσον το επιθυμούν. Δεν είναι υποχρεωμένοι να κάνουν κάτι τέτοιο, εφόσον όμως το αποφασίσουν, τότε το όνομά τους θα βρίσκεται στο κάτω μέρος της φανέλας.

Αναλυτικά τα μηνύματα για τα οποία συμφώνησε το NBA με την NBPA:

Black Live Matter

Say Their Name

Vote

I Can't Breathe

Justice

Peace

Equality

Freedom

Enough

Power to the People

Justice Now

Say Her Name

Sí Se Puede (Yes We Can)

Liberation

See Us

Hear Us

Respect Us

Love Us

Listen

Listen to Us

Stand Up

Ally

Anti-Racist

I Am A Man

Speak Up

How Many More

Group Economics

Education Reform

Mentor

AP Photo/Mark J. Terrill

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ