NBA

ΝΒΑ: Ο "παλιός" Κάρτερ και ο... ωραίος Γιανγκ άλωσαν τη Νέα Υόρκη

ΝΒΑ: Ο "παλιός" Κάρτερ και ο... ωραίος Γιανγκ άλωσαν τη Νέα Υόρκη
AP PHOTO/KATHY WILLENS

Ο Βινς Κάρτερ και ο Τρέι Γιανγκ οδήγησαν τους Χοκς στην πρώτη τους νίκη στην preseason μετά την επικράτησή τους με 100-96 επί των Νικς. Δείτε τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων.

Στα 42 του ο ένας, στα... μισά χρόνια του πρώτου ο άλλος, στους... 40 πόντους μαζί! Βινς Κάντερ και Τρέι Γιανγκ ήταν οδηγοί των Χοκς στην πρώτη τους νίκη στα παιχνίδια προετοιμασίας του NBA επί των Νικς (100-96).

Ο Κάρτερ τελείωσε το ματς με 17 πόντους (6/11 σουτ) και 4 ριμπάουντ σε λιγότερα από 23', ενώ ο Τρέι Γιανγκ ήταν πρώτος σκόρερ με 23 πόντου, 9 ασίστ και 5 ριμπάουντ σε 34'45''. Μαζί οδήγησαν τους Χοκς στην πρώτη τους νίκη επί των Νικς που είχαν με τον Τζούλιους Ραντλ σε εξαιρετική βραδιά (20 πόντους, 8 ριμπάουντ).

Από εκεί και πέρα, την τρίτη τους νίκη στην preseason έκαναν οι Πίστονς που επικράτησαν 116-110 των Χόρνετς, ενώ με τους ΜακΚόλουμ και Λίλαρντ να ηγούνται (28 και 25 πόντους αντίοστοιχα) οι Μπλέιζερς κέρδισαν μέσα στη Γιούτα (126-118) τους Τζαζ.

Παράλληλα, με τον Μπρουκς να κάνει μία σπουδαία εμφάνιση πετυχαίνοντας 30 πόντους, οι Γκρίζλις κέρδισαν τους Θάντερ με 124-119 στην Οκλαχόμα, συμπληρώνοντας τη βραδιά μετά και τις νίκες των Λέικερς επί των Γουόριορς και των Σπερς επί των Ρόκετς.

Photo Credits: AP Photo/Kathy Willens

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ