NBA

ΝΒΑ: Ο Μπαράκ Ομπάμα συμβούλεψε ΛεΜπρον και Κρις Πολ για τα επόμενα βήματα

LeBron James speaks after presenting President Barack Obama with a basketball signed by the NBA champions Miami Heat basketball team in the East Room at the White House in Washington, Monday, Jan. 28, 2013. (AP Photo/Charles Dharapak)
LeBron James speaks after presenting President Barack Obama with a basketball signed by the NBA champions Miami Heat basketball team in the East Room at the White House in Washington, Monday, Jan. 28, 2013. (AP Photo/Charles Dharapak) AP

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς και ο Κρις Πολ επικοινώνησαν με τον Μπαράκ Ομπάμα το διήμερο της διακοπής του ΝΒΑ, για να τον συμβουλευτούν για τα επόμενα βήματά τους στη μάχη κατά του ρατσισμού.

Το τελευταίο διήμερο ήταν πολύ έντονο για το ΝΒΑ, δεδομένων των εξελίξεων που προκάλεσε η απόφαση των Μιλγουόκι Μπακς να μην κατέβουν στο Game 5 με τους Ορλάντο Μάτζικ. Δεδομένου μάλιστα του διλήμματος που προέκυψε στη διάρκεια των συζητήσεων μεταξύ των παικτών (οριστική διακοπή ή επιστροφή στην δράση), ο ΛεΜπρον Τζέιμς και ο Κρις Πολ αποτάθηκαν στον Μπαράκ Ομπάμα για... συμβουλές.

Ο πρώην πλανητάρχης, γνωστός για την αγάπη που τρέφει για το ΝΒΑ, συνομίλησε με μια μικρή αντιπροσωπεία παικτών, της οποίας ηγούνταν οι δυο τους, για να τους βοηθήσει στο κομμάτι των κατευθύνσεων. Κι όπως έγινε γνωστό, τους προέτρεψε να συνεχίσουν να αγωνίζονται, προκειμένου μέσω των αγώνων και της τηλεοπτικής κάλυψης να επικοινωνούν όσα θέλουν.

Όπως αναφέρθηκε από το γραφείο του Μπαράκ Ομπάμα: "Όταν του ζητήθηκε, με χαρά προσέφερε τη βοήθειά του το βράδυ της Τετάρτης (26/8), μιλώντας με ένα μικρό γκρουπ παικτών του ΝΒΑ, οι οποίοι ήθελαν να χρησιμοποιήσουν την τεράστια δύναμη των διαδικτυακών πλατφόρμων που έχουν (social media) για καλό, μετά τη γενναία απόφασή τους να κάνουν απεργία λόγω της επίθεσης με πυροβολισμούς στον Τζέικομπ Μπλέικ".

AP Photo/Charles Dharapak

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ