NBA

ΝΒΑ: Ο Μαρκ Κούμπαν στηρίζει οικονομικά τους υπαλλήλους του

ΝΒΑ: Ο Μαρκ Κούμπαν στηρίζει οικονομικά τους υπαλλήλους του
AP Photo/Brandon Dill AP PHOTO/BRANDON DILL

Ο ιδιοκτήτης των Μάβερικς, Μαρκ Κούμπαν, έδειξε το άλλο του πρόσωπο, αφού στην σκιά της διακοπής της σεζόν ανακοίνωσε ότι θα στηρίξει οικονομικά τους υπαλλήλους του.

Το ΝΒΑ και οι ΗΠΑ βρίσκονται πλέον σε κατάσταση συναγερμού λόγω του κορονοϊού, αλλά ο Μαρκ Κούμπαν δεν παρέλειψε να τονίσει ότι θα στηρίξει τους υπαλλήλους του.

Με την κορυφαία λίγκα του κόσμου να ανακοινώνει την διακοπή της σεζόν επειδή ο Ρούντι Γκομπέρ βρέθηκε θετικός σε έλεγχο, ο ιδιοκτήτης των Μάβερικς έδειξε το άλλο του πρόσωπο στηρίζοντας τους υπαλλήλους του.

Ο Κούμπαν παραχώρησε συνέντευξη τύπου, όπου όταν τέθηκε ερώτημα σχετικά με το τι θα κάνει με τους υπαλλήλους του, τόνισε ότι ήδη οι Μαβς έχουν σκεφτεί ένα πρόγραμμα για να τους βοηθήσουν.

" Όταν χθες έγινε γνωστό ότι ίσως δεν παίξουμε αγώνες, μίλησα με τους ανθρώπους της ομάδας, αλλά και άτομα που δουλεύουν στις εγκαταστάσεις μας. Ήθελα να δω τι θα μας στοιχίσει για να στηρίξουμε οικονομικά τους ανθρώπους που δεν θα μπορούν να έρχονται στην δουλειά και πληρώνονται με την ώρα, ενώ αυτό είναι το μόνο τους εισόδημα. Ίσως τους ζητήσουμε να κάνουν κάποιου είδους εθελοντική εργασία. Δεν ξέρω ακόμα τις λεπτομέρειες, αλλά έχουμε ήδη ξεκινήσει την διαδικασία για να φτιάξουμε ένα πρόγραμμα. Είναι σημαντικό για εμένα".

Δείτε το VIDEO:

AP Photo/Brandon Dill

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ