NBA

ΝΒΑ: Μόνο 3 ομάδες θα ανοίξουν τις εγκαταστάσεις τους την Παρασκευή

ΝΒΑ: Μόνο 3 ομάδες θα ανοίξουν τις εγκαταστάσεις τους την Παρασκευή
AP Photo/Kim Raff AP PHOTO/KIM RAFF

Πολύ δειλά είναι τα βήματα των ομάδων του ΝΒΑ, καθώς μόλις τρεις οργανισμοί σκοπεύουν να ανοίξουν την Παρασκευή (8/5) τις πόρτες των εγκαταστάσεών τους για ατομικές προπονήσεις των αθλητών τους.

Το πλάνο του Άνταμ Σίλβερ αναφέρει πως από τις 8 Μαΐου οι ομάδες που βρίσκονται σε πολιτείες που έχουν χαλαρώσει τα μέτρα πρόληψης για τον κορονοϊό μπορούν σιγά-σιγά να επιστρέψουν σε μια κάποιου είδους κανονικότητα, ωστόσο αυτή τη στιγμή μόλις τρεις οργανισμοί σκοπεύουν να ανοίξουν τις πόρτες των προπονητηρίων τους όπως αναφέρει το ρεπορτάζ των Τζεφ Ζίλγκιτ - Μαρκ Μεντίνα για την USA Today .

Σε αυτό το ρεπορτάζ, λοιπόν, αναφέρεται πως μόνο οι Χιούστον Ρόκετς, οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς και οι Ντένβερ Νάγγετς θα δώσουν στους αθλητές τους την επιλογή να γυμναστούν στις εγκαταστάσεις τους, ενώ οι Ατλάντα Χοκς ίσως ακολουθήσουν από την επόμενη εβδομάδα. Οι αθλητές θα μπορούν να γυμναστούν ατομικά και υπό πολύ συγκεκριμένες συνθήκες υγιεινής, την ώρα που μια πιθανή συνέχεια της σεζόν 2019/20 βρίσκεται ακόμη πολύ μακριά.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ