NBA

ΝΒΑ: Με τον Μάικλ Τζόρνταν η νέα συζήτηση στις 23:00

ΝΒΑ: Με τον Μάικλ Τζόρνταν η νέα συζήτηση στις 23:00
AP Photo/Chuck Burton AP PHOTO/CHUCK BURTON

Σε λίγη ώρα ξεκινά η τελευταία συζήτηση πριν από την επιστροφή του ΝΒΑ στα παρκέ, με 42 ανθρώπους να συμμετέχουν σε αυτή, ανάμεσά τους και τον ιδιοκτήτη των Σάρλοτ Χόρνετς, Μάικλ Τζόρνταν.

Τα συναισθήματα μπήκαν για λίγο στο ντουλάπι, οι παίκτες του ΝΒΑ συμφώνησαν το απόγευμα της Πέμπτης (27/8) πως πρέπει να γυρίσουν στα παρκέ, τα playoffs θα συνεχιστούν και προς το παρόν τουλάχιστον η "φούσκα" της Disney World αντέχει τους κραδασμούς. Όλα δείχνουν πως το βράδυ του Σαββάτου θα δούμε τις αναμετρήσεις που δεν έγιναν χθες (Μπακς - Μάτζικ, Ρόκετς - Θάντερ, Λέικερς - Μπλέιζερς) και η ζωή θα συνεχιστεί υπό κάποια κανονικότητα, με τις οριστικές αποφάσεις να αναμένονται σε λίγη ώρα, στη συζήτηση που θα ξεκινήσει στις 23:00 ώρα Ελλάδας ανάμεσα σε 42 ανθρώπους που θα αναζητήσουν την καλύτερη φόρμουλα ώστε η πλατφόρμα που έχει δημιουργηθεί να εξυπηρετήσει στον υπερθετικό βαθμό τον σκοπό της.

Συγκεκριμένα, σε αυτή τη συζήτηση θα πάρουν μέρος:

- ο Κομισάριος, Άνταμ Σίλβερ

- ο πρόεδρος της επιτροπής εργασιακών σχέσεων, Μάικλ Τζόρνταν

- η εκτελεστική διευθύντρια της Ενωσης Παικτών, Μισέλ Ρόμπερτς

- οι ιδιοκτήτες των 13 ομάδων που συνεχίζουν στα playoffs

- δύο παίκτες από κάθε ομάδα που παραμένει στην postseason

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις οποίες έχετε ήδη διαβάσει στο Sport24.gr, οι παίκτες θα ζητήσουν από κάθε ιδιοκτήτη να μετατρέψει το γήπεδο της ομάδας σε εκλογικό κέντρο για την επερχόμενη διαδικασία του Νοεμβρίου, ενώ θα τους ζητηθεί η χρηματοδότηση ενός ευρύτερου project ευαισθητοποίησης του κοινού μέσω των social media για την πάταξη του ρατσισμού και της αστυνομικής βίας, αλλά και για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος στις 3/11. Αν όλα κυλήσουν ομαλά, αν δεν προκύψει κάποιο νέο απρόοπτο, τότε η Πέμπτη θα κλείσει με θετικό πρόσημο, η Παρασκευή θα είναι ημέρα ξεκούρασης και ανασύνταξης και από το απόγευμα του Σαββάτου άπαντες θα γυρίσουν στη δράση.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ