NBA

ΝΒΑ: "Κανένα φάουλ στον Χάρντεν"

ΝΒΑ: "Κανένα φάουλ στον Χάρντεν"

Το ΝΒΑ πήρε θέση για τη φάση που συζητήθηκε όσο καμία στο Γουόριορς - Ρόκετς και εξήγησε πως η επαφή του Γκριν με τον Χάρντεν έγινε με υπαιτιότητα του δεύτερου.

Πολλή συζήτηση έγινε τη Δευτέρα (29/4) για μία φάση του Game 1 της σειράς Γουόριορς - Ρόκετς. Ο Τζέιμς Χάρντεν πήρε το τρίποντο για την ισοφάριση με το σκορ στο 103-100, είχε επαφή με τον Ντρέιμοντ Γκριν, ζήτησε φάουλ και τρεις βολές, όμως οι διαιτητές δεν χρέωσαν με παράβαση τον φόργουορντ των γηπεδούχων και ο "Μούσιας" έκανε και σχόλια εναντίον τους στη συνέντευξη Τύπου όταν ζήτησε δίκαιη μεταχείρηση.

Το βράδυ της ίδιας μέρας, το ΝΒΑ ανακοίνωσε το "Last 2-minutes Report" αυτού του αγώνα και μία από τις φάσεις που σχολίασε ήταν και αυτή του Χάρντεν με τον Γκριν. " Ο Χάρντεν έχει επαφή με τον Γκριν στον αέρα στην προσπάθειά του να σουτάρει. Ο Γκριν πηδάει μπροστά από τον αντίπαλό του και θα τον είχε αποφύγει αν ο Χάρντεν δεν είχε προεκτείνει τα πόδια του. Σωστό non-call" αναφέρεται στο κείμενο, στο οποίο υπάρχει και το video από αυτή τη φάση .

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ