NBA

ΝΒΑ: Επιστροφή στα παρκέ με τέσσερις αγώνες δεκάλεπτων περιόδων

ΝΒΑ: Επιστροφή στα παρκέ με τέσσερις αγώνες δεκάλεπτων περιόδων
AP Photo/Darren Abate AP PHOTO/DARREN ABATE

Τέσσερα ματς έχει το αποψινό πρόγραμμα του ΝΒΑ που γυρίζει στα παρκέ για πρώτη φορά μετά από τον περασμένο Μάρτιο. Δείτε τους αγώνες της βραδιάς και πως μπορείτε να τους παρακολουθήσετε.

Μέρα... γιορτής η σημερινή (22/7) για τους φίλους του ΝΒΑ, καθώς οκτώ από τις 22 ομάδες που βρίσκονται στη Disney World του Ορλάντο επιστρέφουν απόψε στα παρκέ για τα πρώτα (από τα συνολικά 33) φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας πριν από τη συνέχεια της σεζόν 2019/20.

Κλίπερς - Μάτζικ (22:00 ώρα Ελλάδας), Νάγγετς - Γουίζαρντς (22:30), Νετς - Πέλικανς (02:00 ξημερώματα Πέμπτης) και Χιτ - Κινγκς (03:00) είναι οι αγώνες που θα γίνουν στη Φλόριντα, με τους Μπακς να περιμένουν λίγο ακόμη καθώς θα αντιμετωπίσουν αύριο στις 22:00 ώρα Ελλάδας τους Σαν Αντόνιο Σπερς του Γκρεγκ Πόποβιτς.

Το πρώτο από τα τρία φιλικά κάθε ομάδας θα διεξαχθεί με δεκάλεπτες περιόδους , ώστε οι αθλητές να γυρίσουν ομαλά στην αγωνιστική δράση, ενώ δεν θα γίνουν παρουσιάσεις πριν από το τζάμπολ και γενικά θα αποφευχθούν διαδικασίες ώστε να περιοριστεί κάθε πιθανό ρίσκο υπό τον φόβο του κορονοϊού.

Και οι 33 αναμετρήσεις θα καλυφθούν από το NBA League Pass.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ