NBA

ΝΒΑ: Έδωσε άδεια στις ομάδες να κάνουν τεστ κορονοϊού σε ασυμπτωματικούς

ΝΒΑ: Έδωσε άδεια στις ομάδες να κάνουν τεστ κορονοϊού σε ασυμπτωματικούς
AP Photo/Jae C. Hong AP PHOTO/JAE C. HONG

Το ΝΒΑ έδωσε άδεια στις ομάδες να ξεκινήσουν να κάνουν τεστ σε ασυμπτωματικούς παίκτες και προπονητές, κάνοντας ένα ακόμα βήμα στην προσπάθειά του για επανέναρξη της σεζόν.

Το ΝΒΑ συνεχίζει να κάνει πλάνα για την επανεκκίνηση της σεζόν στις 31 Ιουλίου, παρά τις αντιδράσεις κάποιων παικτών με πρώτο τον Καϊρί Ίρβινγκ. Επόμενο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση ήταν να δοθεί άδεια στις ομάδες να κάνουν τεστ κορονοϊού σε ασυμπτωματικούς παίκτες και προπονητές.

Όπως αποκάλυψε ο Σαμς Καράνια, η λίγκα έδωσε συγκεκριμένες οδηγίες, ενώ σκοπεύει να χρηματοδοτήσει μία έρευνα στο πανεπιστήμιο του Γέιλ για τα τεστ του κορονοϊού.

Με βάση τον προγραμματισμό που υπάρχει, τα τεστ θα ξεκινήσουν να γίνονται στους παίκτες, τους προπονητές και τα προπονητικά επιτελεία από τις 23 Ιουνίου και θα γίνονται μέρα παρά μέρα μέχρι και το διάστημα 7-9 Ιουλίου που αναμένεται οι ομάδες να μεταφερθούν στο Ορλάντο.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι τώρα το ΝΒΑ δεν είχε δώσει άδεια να υποβάλλονται σε τεστ κορονοίού οι ασυμπτωματικοί παίκτες προκειμένου να μην προκαλέσει την αμερικανική κοινωνία εν μέσω της πανδημίας.

AP Photo/Jae C. Hong

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ