NBA

ΝΒΑ: Δεν σκέφτεται διακοπή, θέλει πάση θυσία να ολοκληρωθεί η σεζόν

ΝΒΑ: Δεν σκέφτεται διακοπή, θέλει πάση θυσία να ολοκληρωθεί η σεζόν
AP Photo/Mark J. Terrill AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Η Ένωση Παικτών είχε το βράδυ της Τετάρτης (8/4) τηλεδιάσκεψη, με τον Ντάνι Γκριν των Λος Άντζελες Λέικερς να αποκαλύπτει ότι ο Κομισάριος Άνταμ Σίλβερ ελπίζει σε επιστροφή στα παρκέ προς τα τέλη Μαΐου.

Όσο δύσκολη κι αν είναι η κατάσταση στις ΗΠΑ, όσο ραγδαία κι αν εξαπλώνεται ο κορονοϊός στη χώρα, ο Άνταμ Σίλβερ δεν παραδίδει τα όπλα και θα κάνει τα πάντα για να ολοκληρωθεί η σεζόν 2019/20 στα παρκέ. Ο Κομισάριος του ΝΒΑ έχει συγκεκριμένες επιλογές για να επιλέξει τη μία που θα... κάνει τη δουλειά, με τον Ντάνι Γκριν των Λος Άντζελες Λέικερς να εξηγεί το βράδυ της Τετάρτης (8/4) ότι η χρονιά όντως θα τελειώσει, ακόμη και αν χρειαστεί οι ομάδες να βρεθούν στα παρκέ τον Ιούλιο, τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο.

" Παλεύουμε, αυτό είναι το μόνο σίγουρος. Θα έχουμε ξανά δράση, έστω και αν η επανεκκίνηση γίνει αργότερα απ' όσο περιμέναμε. Σίγουρα η επόμενη χρονιά θα πάει προς τα πίσω, δεν θα είναι τόσο εύκολα τα πράγματα όσο κάποιοι νομίζουν. Οι συνέταιροι του ΝΒΑ είναι θετικοί σε ό,τι χρειαστεί τροποποίηση, ωστόσο ζητούν να τελειώσει η σεζόν. Λογικά αυτό θα συμβεί προς τα τέλη Μαΐου, ελπίζουμε να γίνει το συντομότερο δυνατό. Κάναμε μια καλή συζήτηση, αυτό που έχω να πω στον κόσμο είναι να μη διαβάζει και να μην ακούει ακραία σενάρια. Δεν θα ακυρωθεί η χρονιά, δεν είναι αλήθεια αυτό, ας έχουμε όλοι μας υπομονή. Αργά ή γρήγορα θα επιστρέψουμε στα παρκέ και τότε θα είναι όλα όμορφα για όλους μας" ήταν τα λόγια του Ντάνι Γκριν μετά από την τηλεδιάσκεψη που είχε η Ένωση Παικτών του ΝΒΑ.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ