NBA

ΝΒΑ: Αυστηροί κανόνες για τους παίκτες που θα ταξιδέψουν μεμονωμένα στο Ορλάντο

ΝΒΑ: Αυστηροί κανόνες για τους παίκτες που θα ταξιδέψουν μεμονωμένα στο Ορλάντο
AP Photo/David Zalubowski AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Το ΝΒΑ γνωστοποίησε μία σειρά από κανόνες που πρέπει να τηρήσουν όσοι παίκτες ταξιδέψουν μεμονωμένα και όχι με την ομάδα τους στο Ορλάντο για την επανέναρξη της σεζόν.

Το ΝΒΑ βάζει της τελευταίες πινελιές ενόψει της επανεκκίνησης της σεζόν στις 30 Ιουλίου στο Ορλάντο, γνωστοποιώντας τώρα τους κανόνες που θα ισχύουν για τους παίκτες που δεν θα ταξιδέψουν μαζί με τις ομάδες τους αλλά μεμονωμένα.

Στην επιστολή λοιπόν που δόθηκε στους παίκτες, αρχικά αναφέρεται ότι σε περίπτωση που ένας παίκτης δεν ταξιδέψει μαζί με την ομάδα του στο Ορλάντο, θα πρέπει να βρει τρόπο να το κάνει μόνος του, δίνοντας τρεις επιλογές: Οδικώς, με πτήση τσάρτερ (με έξοδα του ίδιου του παίκτη) ή με κανονική πτήση (πάλι με έξοδα του παίκτη).

Στην περίπτωση που ένας παίκτης διαλέξει μία από τις πρώτες δύο επιλογές, τότε θα πρέπει να βρεθεί αρνητικός σε δύο τεστ κορονοϊού πριν ενσωματωθεί στην ομάδα του. Αν ταξιδέψει με κανονική πτήση, τότε θα πρέπει να βρεθεί αρνητικός σε τρία συνεχόμενα τεστ κορονοϊού πριν ξεκινήσει ομαδικές προπονήσεις.

Όλες αυτές οι διευκρινήσεις δεν δόθηκαν τυχαία. Θεωρείται δεδομένο ότι κάποιοι παίκτες δεν θα μπορέσουν να ταξιδέψουν με τις ομάδες τους στο Ορλάντο την προσεχή εβδομάδα. Ο λόγος μεταξύ άλλων για τους παίκτες που είναι ήδη γνωστό ότι έχουν βρεθεί πρόσφατα θετικοί σε τεστ κορονοϊού ( όπως για παράδειγμα ο Λάντρι Σάμετ των Κλίπερς), οι οποίοι πρέπει να μείνουν σε καραντίνα πριν μπορέσουν να ενσωματωθούν στις ομάδες τους.

AP Photo/David Zalubowski

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ