NBA

ΝΒΑ: Από λογική έως αναμενόμενη η πτώση 18% της τηλεθέασης στις ΗΠΑ

ΝΒΑ: Από λογική έως αναμενόμενη η πτώση 18% της τηλεθέασης στις ΗΠΑ
AP Photo/Rick Scuteri AP PHOTO/RICK SCUTERI

Σημαντική είναι η πτωση στην τηλεθέαση των αγώνων στις ΗΠΑ, ωστόσο μάλλον το 18% είναι μικρό. Διαβάστε ποια γεγονότα έχουν οδηγήσει σε αυτή την κατάσταση που δεν προκαλεί ανησυχία.

Είναι γεγονός που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί πως η τηλεθέαση των αγώνων της κανονικής περιόδου του ΝΒΑ δεν είναι f;etow αυτή που περίμεναν τα τηλεοπτικά δίκτυα που καλύπτουν τη Λίγκα κι ο ίδιος ο Κομισάριός της, ο Ντέιβιντ Σίλβερ. Η πτώση φτάνει το 18%, τουλάχιστον μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου όπως ανακοίνωσαν το ESPN και το ΤΝΤ, έχει όμως λογική εξήγηση και μάλλον δεν υπάρχει λόγος για να τρομοκρατηθούν οι παράγοντες του ΝΒΑ που φέτος έχουν σταθεί αρκετά άτυχοι.

Ο τραυματισμός του Ζάιον Γουίλιαμσον παίζει σημαντικό ρόλο. Το κοινό των ΗΠΑ ανυπομονούσε για να δει τον παίκτη που οι Νιου Ορλίανς Πέλικανς επέλεξαν στο νούμερο 1 του NBA Draft 2019, ωστόσο το πρόβλημά του στο γόνατο δεν του έχει επιτρέψει να πατήσει παρκέ. Ο Κέβιν Ντουράντ παραμένει εκτός δράσης, ο Κλέι Τόμπσον το ίδιο, ο Στεφ Κάρι τραυματίστηκε, οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς δεν είναι η Δυναστεία που απολαύσαμε τα προηγούμενα χρόνια, παίζουν με μια υπερβολικά κακή ομάδα εξαιτίας των προβλημάτων τους και έχουν πολλές εμφανίσεις σε εθνικό επίπεδο με αποτέλεσμα να μην είναι ελκυστικοί και να ευθύνονται σε σημαντικό βαθμό για την πτώση της τηλεθέασης.

Αν σε αυτά προσθέσετε το γεγονός ότι η μετακόμιση των ΛεΜπρόν Τζέιμς - Κουάι Λέοναρντ στη Δύση δυσκολεύει την παρακολουθηση των αναμετρήσεων των Λέικερς και των Κλίπερς αντίστοιχα στο κοινό της Ανατολικής Ακτής (λόγω διαφοράς ώρας), τότε καταλαβαίνετε εύκολα γιατί υπάρχει αυτή η πτώση που ίσως και να είναι μικρή ή έστω όχι και τόσο μεγάλη για να προκληθεί αναταραχή στις τάξεις της Λίγκας.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ