NBA

ΝΒΑ: Απαισιοδοξία και φόβοι ότι θα ακυρωθεί η σεζόν

ΝΒΑ: Απαισιοδοξία και φόβοι ότι θα ακυρωθεί η σεζόν
AP Photo/Marcio Jose Sanchez AP PHOTO/MARCIO JOSE SANCHEZ

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα στο ΝΒΑ έχουν αρχίσει να φοβούνται ότι πλέον είναι πολύ δύσκολο να ξεκινήσει η σεζόν λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Κάθε μέρα που περνάει φαίνεται ότι κάνει όλο και πιο δύσκολη την επανέναρξη της σεζόν 2019/20 στο ΝΒΑ, ειδικά υπό την σκιά της εξάπλωσης του κορονοϊού στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα στις ΗΠΑ, στο ΝΒΑ έχουν αρχίσει πλέον να σκέφτονται σοβαρά ότι είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να ακυρωθεί η σεζόν, αφού τα δεδομένα αλλάζουν καθημερινά και μονίμως προς το χειρότερο.

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος του ESPN, Μπράιαν Γουίντχορστ ανέφερε ότι "στις συζητήσεις ανάμεσα στην Ένωση των παικτών και την λίγκα δεν γίνεται τόσο κουβέντα για το πότε θα υπάρξει επανέναρξη των αγώνων, παρά συζητούν για το τι θα συμβεί αν ακυρωθεί η σεζόν και υπάρχει αρκετή απαισιοδοξία αυτή τη στιγμή".

Το ΝΒΑ μοιάζει πλέον να περπατάει σε μία λεπτή κλωστή, αφού η ζημιά υπολογίζεται αυτή τη στιγμή ότι θα είναι πάνω από 2 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ παίκτες και ιδιοκτήτες διαφωνούν στο ύψος των περικοπών των συμβολαίων. Όπως και να έχει, το τι θα ακολουθήσει θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

AP Photo/Marcio Jose Sanchez

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ