NBA

ΝΒΑ: Ανοίγει η "φούσκα" για τις οικογένειες των παικτών

ΝΒΑ: Ανοίγει η "φούσκα" για τις οικογένειες των παικτών

Τις οικογένειές τους και φίλους τους θα μπορούν να έχουν μαζί τους στη "φούσκα" του Ορλάντο οι παίκτες των οκτώ φιναλίστ του ΝΒΑ, καθώς η Λίγκα θα ανοίξει τις εγκαταστάσεις της αμέσως μετά το τέλος του πρώτου γύρου των playoffs.

Λίγες μέρες έμειναν για την έναρξη των playoffs του ΝΒΑ (17/8) και η Λίγκα έχει ήδη κάνει τον προγραμματισμό της γι' αυτό που θα ακολουθήσει αμέσως μετά από το τέλος του πρώτου γύρου. Σύμφωνα με memo που μοιράστηκε σήμερα στις ομάδες, κάθε παίκτης από τις οκτώ φιναλίστ θα έχει το δικαίωμα να φιλοξενήσει έως τέσσερα μέλη της οικογένειάς του ή φίλους του, με τον αριθμό να μπορεί να μεγαλώσει καθώς τα παιδιά θα έχουν ελεύθερη πρόσβαση στις εγκαταστάσεις.

Σύμφωνα με τις οδηγίες του ΝΒΑ, οι καλεσμένοι μπορούν είτε να μπουν σε καραντίνα επτά ημερών στη Disney World πριν αποκτήσουν το δικαίωμα να παρακολουθήσουν τους αγώνες από το γήπεδο, είτε να παραμείνουν σε περιορισμό για τέσσερις ημέρες στην πόλη τους και για άλλες τρεις στο Ορλάντο. Κάθε παίκτης θα μπορεί να βάλει έναν δικό του άνθρωπο και ένα παιδί στο γήπεδο ανά αγώνα, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για παράδειγμα να έχει πλέον τη δυνατότητα να περάσει τις ημέρες του μαζί με την κοπέλα του, τη μητέρα του, ακόμα δυο άτομα και φυσικά τον γιο του, Λίαμ.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ