ΜΠΑΣΚΕΤ

Ντρέιμοντ Γκριν: "Θα κερδίζαμε τους Μπουλς του 1996"

Ντρέιμοντ Γκριν: "Θα κερδίζαμε τους Μπουλς του 1996"
AP PHOTO/MARCIO JOSE SANCHEZ

Ο Ντρέιμοντ Γκριν θεωρεί ότι οι τωρινοί Γουόριορς θα κέρδιζαν τους Μπουλς του 1996 και τους Λέικερς των 80s. Με μία σημαντική, όμως, προϋποθέση (VIDEO).

Ο Ντρέιμοντ Γκριν δεν συνηθίζει να μασάει τα λόγια του. Όταν λοιπόν ρωτήθηκε εάν οι τωρινοί Γουόριορς είναι καλύτεροι από τις κορυφαίες ομάδες των δεκαετιών 1980 και 1990 στο ΝΒΑ , δεν δίστασε να πει ότι οι "πολεμιστές" θα κέρδιζαν τόσο τους Μπουλς των 90s, όσο και τους Λέικερς των 80s. Υπάρχει όμως και ένα "αλλά"...

" Είμαι συνήθως διστακτικός στο να λέω ότι είμαστε καλύτεροι από αυτές τις ομάδες των 80s ή τους Μπουλς του 1996. Όλα είναι υποκειμενικά. Εάν πιστεύω όμως ότι θα νικούσαμε τους Λέικερς της δεκαετίας του '80; Ή τους Μπουλς του 1996; Ναι", είπε ο πάουερ φόργουορντ του Γκόλντεν Στέιτ στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή "Hang Time του ESPN.

" Ωστόσο, θεωρώ ότι θα τους κερδίζαμε με τον τρόπο που παίζεται το μπάσκετ σήμερα". πρόσθεσε ο Γκριν, θέλοντας να υπογραμμίσει πόσο διαφορετικό (και πιο σκληρό) ήταν εκείνη την εποχή το μπάσκετ στο ΝΒΑ.

Photo credits: AP Photo/Marcio Jose Sanchez

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ