NBA

Ντρέιμοντ Γκριν για Κέβιν Ντουράντ: "Δεν μίλησα όλη τη χρονιά, ακούστε λοιπόν..."

Ντρέιμοντ Γκριν για Κέβιν Ντουράντ: "Δεν μίλησα όλη τη χρονιά, ακούστε λοιπόν..."

Ενοχλημένος απ' οσα ειπώθηκαν μετά απο την αποχώρηση του Κέβιν Ντουράντ από τους Γουόριορς, ο Ντρέιμοντ Γκριν έβαλε τα πράγματα στην πιθανότατα σωστή τους διάσταση (VIDEO).

Οι σχέσεις του με τον Κέβιν Ντουράντ δεν ήταν καλές στη διάρκεια της σεζόν 2018/19. Τσακώθηκαν εντός κι εκτός παρκέ, είχαν διαφωνίες για κάθε πιθανό κι απίθανο κομμάτι της καθημερινότητας και πολλοί γνώριζαν ότι το καλοκαίρι του 2019 θα έρθει το τέλος για τους Γουόριορς . Ο Ντρέιμοντ Γκριν και ο Κέβιν Ντουράντ δεν βρίσκονται πια στην ίδια ομάδα, καθώς ο KD αποφάσισε να μετακομίσει στους Μπρούκλιν Νετς, ωστόσο ο φόργουορντ της ομάδας του Σαν Φρανσίσκο δεν έχει ξεχάσει όσα ειπώθηκαν εναντίον του, πράγματα που ο ίδιος θεωρεί ότι κυκλοφόρησαν από το περιβάλλον του πρώην πλέον συμπαίκτη του.

" Είσαι ο Κέβιν Ντουράντ γαμώτο. Πέτυχα κάποια πράγματα εδώ, αλλά ακούστε με. Αν ήταν το θέμα "ή αυτός ή εγώ" και ο Ντουράντ ήθελε να μείνει, έπρεπε απλά να πάει και να πει θέλω ο Ντρέιμοντ να φύγει. Θα το καταλάβαινα. Δεν έφυγε εξαιτίας μου. Ο Κέβιν Ντουράντ είσαι γαμώτο, αν ήθελες να μείνεις, είχα φύγει. Θα το καταλάβαινα, ξέρω ότι είναι business, αν ο Κέβιν Ντουράντ θέλει να είναι κάπου χωρίς εμένα, θα είχα φύγει. Δεν έχω μιλήσει όλη τη χρονιά, άφησα τον κόσμο να μιλάει και ασχολήθηκα πρώτη φορά εδώ με εσάς" ήταν τα λόγια του σκληροτράχηλου φόργουορντ στους Ματ Μπαρνς - Στίβεν Τζάκσον.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ