NBA

Ντουράντ: Τραυματίστηκε στον αχίλλειο τένοντα

Golden State Warriors forward Kevin Durant is called for a foul during the second half of an NBA basketball game against the Detroit Pistons, Saturday, Dec. 1, 2018, in Detroit. (AP Photo/Carlos Osorio)
AP Photo/Carlos Osorio AP PHOTO/CARLOS OSORIO

Ο τζένεραλ μάνατζερ των Γουόριορς, Μπομπ Μάιερς, ανακοίνωσε κλαίγοντας ότι ο Κέβιν Ντουράντ τραυματίστηκε στον αχίλλειο τένοντα. Δεν είναι ακόμα γνωστή η σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Καταρρακωμένος. Αυτή είναι η μόνη λέξη με την οποία μπορεί να περιγράψει κανείς τον Μπομπ Μάιερς, ο οποίος βρέθηκε στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει ότι ο τραυματισμός του Κέβιν Ντουράντ στο δεξί πόδι στο Game 5 των τελικών ήταν - δυστυχώς - όσο σοβαρός φάνηκε .

νίκη με 106-105 ). Το μέγεθος του τραυματισμού του δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, ωστόσο τα πράγματα σίγουρα δεν δείχνουν καλά.

" Είναι τραυματισμός στον αχίλλειο τένοντα. Δεν είναι ακόμα γνωστό το μέγεθος του τραυματισμού, θα κάνει μαγνητική αύριο" ανακοίνωσε ο Μάιερς με σπασμένη φωνή, προκαλώντας συγκίνηση, πριν προσθέσει ότι ήταν ομαδική απόφαση να αγωνιστεί. " Πέρασε 4 εβδομάδες με το ιατρικό επιτελείο μας και πολλούς γιατρούς και αισθανθήκαμε ότι έκανε πρόοδο.

Ήταν ομαδική απόφαση να αγωνιστεί. Δεν πιστεύω ότι φταίει κάποιος, αλλά ξέρω πως δουλεύει ο κόσμος και αν θέλετε να κατηγορήσετε κάποιον για τον τραυματισμό του, τότε μπορείτε να κατηγορήσετε εμένα, επειδή εγώ είμαι αυτός που παίρνει τις αποφάσεις".

Ακολούθως ο Μάιερς είπε: " Θα σας πω κάτι για τον Ντουράντ. Λατρεύει να παίζει μπάσκετ και οι άνθρωποι που αμφισβήτησαν ότι ήθελε να επιστρέψει έκαναν λάθος. Είναι ένας από τους πιο παρεξηγημένους ανθρώπους. Είναι καλός συμπαίκτης, καλός άνθρωπος και δεν είναι δίκαιο. Είμαι τυχερός που τον γνώρισα. Δεν έχω όλες τις πληροφορίες για το πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του, αλλά οι άνθρωποι που δούλεψαν μαζί του και του έδωσαν άδεια να αγωνιστεί είναι καλοί άνθρωποι".

Δείτε το συγκλονιστικό VIDEO:

AP Photo/Carlos Osorio

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ